Avatar: The Way of Water (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er een hoop veranderd voor Jake en Neytiri, die...
Avatar: The Way of Water

Avatar: The Way of Water

Fantasy Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 3 u 5 min

14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel is er een hoop veranderd voor Jake en Neytiri, die ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen.

Visueel verbluffend Epische strijd Familiebescherming Onderwaterwereld Toekomstige wereld Fictieve planeet

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - More from Pandora's Box
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Avatar: The Way of Water.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading