Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit...
Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2

Avontuur Familie Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 2 u 5 min

In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.

Visuele Effecten Episch Gevecht Duistere Toon Zelfopoffering Heden Magische Wereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Gilbert
Erg leuk en spannend goed slot.

Reviews

Anoniem
Nog niet gezien maar hij lijkt me leuk
Anoniem
De allerlaatste film van de Harry Potter reeks. In deze film gaat Harry de eindstrijd aan met Voldemort. Een ontzettend gave film met hele mooie scènes en goed acteerwerk. Deze mooie, spannende en spectaculaire film moet je gezien hebben.
Ferdinand
Mooie film jammer dat dit de laatste is
Al
Na een lange reeks van Harry Potter films is de laatste film zeker weer het kijken waard.
Je wordt weer meegenomen naar Zweinstein en weer getrakteerd op een behoorlijk avontuur vol spanning.
Als afsluiter van de hele reeks moet je hem zeker gezien hebben en de vraag blijft uiteraard zal Harry het avontuur overleven of wint Voldemort uiteindelijk de strijd?
Anoniem
Als je alle Harry Potters hebt gezien mag deze niet ontbreken. Die moet je gezien hebben.
Frank
Best nog een vervolg op deze film! We kunnen er niet genoeg van krijgen.....
Joep
Absoluut een mooi eind van deze serie, maar toch met een open eind. Wellicht ziet de schrijfster van deze boeken/film mogelijkheid voor een nieuwe film. Graag!!!
Anoniem
Spannende film! Zeker moeite waard!
Arie
Super leuke film(reeks), jammer dat zo'n idee weer moet aflopen. Ik heb er ontzettend van genoten. Het laatste boek in tweeën delen was een goed idee.
Peter
Super film. Tijdens ziek zijn voor mijn zoon gekocht. Daar was hij erg blij mee. Hem niet gezien of gehoord tijdens de hele film.
Jos
Samen met mijn kleinzoon hebben wij de trailer bekeken, dit was zeer interessant vooral de opnames waar honderden mensen bij betrokken zijn, en de snelheid waar dit mee gebeurde was fantastisch. Ikzelf heb alle boeken van Harry Potter gelezen, mijn kleinzoon is nu bij het vierde boek en heeft op school hierover zijn spreekbeurt gedaan, waarvoor hij een acht behaalde.
Robert
Supervette film! Jammer dat de Harry Potter reeks stopt... Echt een goed vervolg!
Alex
Je moet natuurlijk eerst deel 1 kijken... Het is jammer dat er met dit deel een einde komt aan zoveel jaar Harry Potter. Dit allerlaatste deel is geweldig spannend en een aanrader met een hoofdletter A.
Anoniem
Een leuk vervolg op de vorige delen. Ook wat mij betreft de beste uit de reeks. Hij moet even op gang komen maar dat maakt de film er niet minder op. Misschien is hij daardoor inderdaad wel beter te volgen. Het einde is verrassend, niet zo voorspelbaar. Dus zeker een aanrader om te kijken, zeker als je de vorige delen ook gezien hebt. Acteurs hebben weer een knap staaltje acteer werk neer gezet. Toch jammer dat dit écht het einde is van de Harry Potter films. Film krijgt van mij een 9, door het goede acteer werk, de mooie effecten en de verhaallijn. Gewoon kijken dus!
Jeroen
We hebben niet alle delen van de Harry Potter films gezien. Ondanks dat was het een heel goed te volgen verhaal. Er werd veel teruggegrepen naar details uit die films. Het was een spannende film, zelfs als losstaand deel.
Yonna
Inderdaad een aanrader deze film. Het tempo ligt wat lager dan de eerdere delen. Maar daardoor niet minder spannend, juist beter te volgen.
Anoniem
Leuke vermakelijke film.Toch nog een verrassende confrontatie aan het eind. Acteurs helemaal op dreef. Schitterende special effects en boven het gemiddelde van de reeks uitstekend camerawerk. De reeks is nu op een eind en op de juiste manier compleet uitgemolken. Op één of andere manier verwacht ik nog een nieuw deel.
Anoniem
Wat mij betreft de beste in de Harry Potter reeks. Ik heb genoten van begin tot het eind. Als je alle films hebt gezien, geeft dat wel een extra dimensie aan de film.
De special effect zijn super en het tovenaarsgehalte is weer enorm. Prachtig dat iemand dit soort verhalen kan vertellen. En top dat iemand ze dan ook nog op deze manier kan verfilmen. Een vette aanrader.
loading