Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry Potter dat zijn overleden ouders twee machtige...
Harry Potter and the Philosopher's Stone

Harry Potter and the Philosopher's Stone

Avontuur Familie Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2001 Duur: 2 u 26 min

Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry Potter dat zijn overleden ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij zelf ook over magische krachten beschikt. Hij krijgt zijn opleiding aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Daar begint het avontuur van zijn leven. Harry blijkt een ware hoogvlieger in Zwerkbal en speelt een spannend schaakspel met levende schaakstukken op weg naar een ontmoeting met een zeer duistere magiŽr. Dit magische avontuur begint op Perron 9 34.

Steen der Wijzen Fantasievol Magisch realisme Vriendschap Magische wezens Magische wereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Micha
het is echt een hele leuke film en ik heb hem al wel 5 keer achter elkaar gezien en als je deel 1 hebt gezien wil je 100% gelijk alle delen bekijken!

Reviews

Anoniem
Wilde al een tijde de Harry Potter-reeks kijken en ben er dan (eindelijk) aan begonnen en zit er inmiddels helemaal in. Een hele leuke film, met een 'sprookjesachtig' verhaal, maar totaal niet kinderachtig. Ondanks dat deze film meer dan 2 uur duurt, kijkt hij lekker weg! Je blijft geboeid tot het einde.
Anoniem
Het verhaal is zo leuk, echt leuk!!!!
Anoniem
Het is een leuke film waarin je Harry, Ron en Hermelien leert kennen. Drie eigenwijze kinderen die altijd weer in een avontuur terecht komen. Deze film heeft mooie special effects. Ik geef het een 10! Een dik compliment aan Joanne, de regisseurs en de acteurs! Of ze nou bij de goede kant horen of juist bij de slechte kant horen, echt top!
Anoniem
Het eerste deel, als je die eemaal gezien hebt wil je ze allemaal zien. Gewoon allemaal kijken het is te spannend!
Alex
De eerste uit een hele serie films over een jonge tovenaarsleerling. Je maakt kennis met Harry, Ron en Hermelien die elkaar leren kennen op Zweinstein... een school voor tovenaars.
Een hele leuke, boeiende en magische film. Heel goed geschikt voor zelfs wat kleinere kinderen en zeer zeker ook voor de rest van het gezin. Spannend en soms ook een beetje komisch. Je blijft geboeid, hier hebben ze de film misschien wel al 10 keer gekeken.
Emil
De eerste, en nu ontdekken ze alles uit de toverwereld
Jolien
Ook wij begonnen aan een marathon van de eerste tot en met (eindelijk) de laatste van de Harry Potterreeks. Hier zijn de acteurs nog ontzettend jong, maar toch zetten ze al bewonderenswaardige acteerprestaties neer!
Anoniem
Vanwege het verschijnen van de laatste Harry Potter film, zijn we nu met de eerste begonnen. Een leuke en tot het eind toe boeiende film met prachtige en spectaculaire special effects en decors. Een echte aanrader voor een fijne filmavond!
Lars
Deze film is serieus goed en prachtig om naar te kijken. De special effects zijn verbluffend goed en helemaal voor 2001. Het verhaal is heel erg mooi en zeer goed gespeeld! Ik keek weer naar deze film omdat De laatst Harry Potter in aantocht is. En ik kijk zeer graag de films bij Mejane.com, omdat mijn dvd's kwijt zijn. Ik geef deze film een 10!
Anoniem
Dit is een goede film. Heel leuk bedacht. Hij is leuk voor kinderen en volwassenen. Zeker een aanrader voor iedereen! Als je een deel gezien hebt, wil je de rest ook zeker zien.
DAAN
De eerste deel is natuurlijk vaak het leukst. Dit deel is wel 1 van de leukste delen. Het is niet zo heel spannend vergeleken met de rest van de delen.
Het krijgt van mij een 8, omdat het gewoon een goede film is. Ben benieuwt naar de laatste delen.
loading