7a2347d96752880e3d58d72e9813cc14
Privacy policy - klantenservice | meJane.com | 1. Meld je GRATIS aan 2. Kies een film uit en reken hem af 3. Bekijk hem direct op je pc of tv!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
AanmeldenAanmelden

Privacy policy

De website op https://www.mejane.com is anoniem te raadplegen. Alleen bij aanmelding vragen wij naar enkele persoonsgegevens zoals naam en e-mailadres.

Persoonlijke gegevens en betalingen zijn veilig bij meJane.com. Ingevoerde gevoelige informatie (zoals een creditcardnummer) wordt versleuteld en beveiligd met een Globalsign SSL-certificaat (Secure Sockets Layer). SSL zorgt dat vertrouwelijke informatie gecodeerd is met een sleutel die alleen bij meJane.com en op de gebruikte computer bekend is. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van SSL.

Als klant van meJane.com geef je toestemming om je persoons- en/of verkeersgegevens op te laten nemen in een geautomatiseerd bestand, voor de hieronder genoemde doeleinden. Ter opslag van deze gegevens hanteert meJane.com een beveiligingsniveau

Welke gegevens:

Persoonsgegevens

De verwerking van persoonsgegevens door meJane.com vindt plaats in het kader van de volgende doelstellingen:

ten behoeve van de uitvoering van de gebruikersovereenkomsten, inhoudende het toegang bieden tot het meJane.com platform alsmede ten behoeve van de uitvoering van aanverwante diensten; het berekenen, vastleggen en innen van abonnementsgelden (met inbegrip van het in handen van derden stellen van vorderingen); in het kader van het beheer van de relatie tussen meJane.com en de gebruiker; beantwoorden van vragen en eventuele klachten en het verstrekken van inlichtingen aan gebruikers, voor zover het betrekking heeft op de gebruiker zelf; het uitvoeren van marktstudies en markt-en gebruikersanalyses.
Verkeersgegevens

De verwerking van verkeersgegevens door meJane.com vindt plaats in het kader van de volgende doelstellingen:

management van het meJane.com Platform en de mogelijkheid van gebruikersverificatie (verkeersbeheer); beantwoorden van vragen en eventuele klachten en het verstrekken van inlichtingen aan gebruikers, voor zover het betrekking heeft op de verkeersgegevens van de gebruiker zelf; opsporing van fraude; het kunnen doen van marktonderzoek en marketingactiviteiten, voor zover het de eigen diensten betreft.
Anders dan op grond van wettelijke verplichtingen of tenzij uitdrukkelijk door de gebruiker aangegeven verstrekt meJane.com geen persoons- en/of verkeersgegevens aan derden.

Links

De site van meJane.com kan koppelingen naar andere sites bevatten. Op het privacy beleid van deze derden of hun sites heeft meJane.com geen invloed en is daarvoor niet verantwoordelijk.

Inzage, correctie en verwijdering

Voor het verkrijgen van inzage in je persoonsgegevens en voor het corrigeren van je persoonsgegevens kan je inloggen op de website van meJane.com. Het is niet mogelijk om je inloggegevens te wijzigen.

Voor het verwijderen van je persoonsgegevens kan je een verzoek daartoe, onder vermelding van "verwijdering persoonsgegevens" en met vermelding van uw e-mailadres en telefoonnummer, schriftelijk richten aan:

Maxx-XS B.V.
Antwoordnummer 1002
3970 VB Driebergen-Rijsenburg

SSL (Secure Sockets Layer)

Persoonlijke gegevens en betalingen zijn veilig bij meJane.com. Ingevoerde gevoelige informatie (zoals een creditcardnummer) wordt versleuteld en beveiligd met een Globalsign SSL-certificaat (Secure Sockets Layer). SSL zorgt dat vertrouwelijke informatie gecodeerd is met een sleutel die alleen bij meJane.com en de gebruikte computer bekend is.

SSLEen beveiligde verbinding begint altijd met https:// óf de term SSL komt voor op de pagina. Een https-pagina is tevens te herkennen aan een (gedeeltelijke) groene kleurverandering in de browserbalk en eventueel aan de toevoeging van een afbeelding van een gesloten hangslot.

Door op het hangslot te klikken worden de details van het security certificaat getoond, zoals de eigenaar van de site. Die is in dit geval Maxx-XS B.V. Controleer eventueel de details en de geldigheid.

SSLOp meJane.com wordt gewerkt met Globalsign en Networking4all. Deze laatste partij heeft nog een extra controle ingebouwd wanneer men in een beveiligd gedeelte komt, er verschijnt dan een groene driehoek rechtsboven op het scherm. Door hier op te klikken is de geldigheid en werking van de beveiliging te controleren.

Informatie over meJane.com privacy beleid

Voor alle andere vragen die je mocht hebben over het privacy beleid van meJane.com kan je contact opnemen met meJane.com.

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!