Self/less (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dankzij nieuwe technologie wordt de geest van miljonair Damian (Ben Kingsley) overgeplaatst naar een jong en gezond...
Self/less

Self/less

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 52 min

Dankzij nieuwe technologie wordt de geest van miljonair Damian (Ben Kingsley) overgeplaatst naar een jong en gezond lichaam (Ryan Reynolds). Na een spectaculaire ingreep voelt hij zich beter dan ooit en lijkt alles goed te gaan, tot hij geconfronteerd wordt met visioenen van een ander leven. Hij besluit op onderzoek uit te gaan en de waarheid te achterhalen. Een onderzoek wat hem duur komt te staan; hij raakt verstrikt in twee totaal verschillende werelden. Hoe meer hij te weten komt, hoe meer mensen hem proberen te stoppen. Lukt het Damian om tijdens deze bloedstollende vlucht de waarheid te achterhalen en zijn eigen leven te redden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Self/less aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Iris
Hij is helaas alleen in het begin te zien, Ben Kingsley. Maar ook hier speelt hij zoals ik van hem gewend ben, heel erg goed.23. Verder vond ik het een hele onderhoudende film, waarbij ik mij geen moment verveeld bij heb.38. Al is het een ongeloofwaardig verhaal, althans ik geloof niet dat dit ooit zal kunnen, het maakt de film niet minder om. Leuke film voor op een zaterdagavond.

Reviews

Geert
Damien is een miljonair die niet lang meer te leven heeft. Hij hoort van een experiment waarbij de geest van de ene persoon overgezet wordt in een ander lichaam en zo een vorm van onsterfelijkheid wil creëren. Damien komt zo terecht in het lichaam van Mark. Wanneer hij zijn medicatie niet neemt, begint de geest van Mark het opnieuw over te nemen en Damien gaat op zoek naar het verleden van Mark. Dit is niet naar de zin van zijn dokter. Spannende film waarbij deze vorm van onsterfelijkheid in vraag wordt gesteld. Goed geacteerd en op zich een geloofwaardig plot maar niet vernieuwend.
loading