Spy (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Susan Cooper speelt een onopvallende en terughoudende analist bij de CIA en is een onbekende held achter vele van de...
Spy

Spy

Actie Komedie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 55 min

Susan Cooper speelt een onopvallende en terughoudende analist bij de CIA en is een onbekende held achter vele van de operaties. Maar zodra haar partner plotseling is verdwenen en haar andere collega en topagent in opstand gaat, verruilt ze haar kantoorbaan voor die van een echte spion. Om de mensheid te redden van een ramp, begeeft Susan Cooper zich in de wereld van een dodelijke wapenhandelaar.

Verrassende plot Humoristisch Parodie Actiekomedie Actiescènes Europa

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Geert
Serieus gelachen met deze film. Susan is een cia medewerkster die de field agents assistentie geeft vanachter de PC. Wanneer de agent die zij helpt omkomt tijdens de missie, blijkt dat de moordenaar ook alle namen van de agents kent en in het bezit is van een nucleaire bom. Susan gaat zelf actief achter de bom en de moordenaar aan. Geweldige actie, echt grappige situaties, heel goed geacteerd en Statham is echt zaaaalig. De trailer is goed maar toont niet alles het is dus echt de moeite om de film te zien. Het wordt een gezellige avond!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Marc
Even getwijfeld of ik deze film wilde zien maar overtrof mijn verwachtingen. De niet al te atletische heldin die in eerste instantie vanachter haar bureau de succesvolle geheimagent(Jude Law) bijstaat met de technische ondersteuning om hem nog succesvoller te maken staat door omstandigheden opeens zelf in het veld van alle actie. Hilarisch, veel actie en verassende wendingen in het verhaal. Een heerlijk overacterende Stratham speelt de zeer van zichzelf overtuigde niet al te snuggere collega-geheimagent. Uitstekende actiekomedie. Hele dikke (haha)acht.
loading