Taken 3 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De wereld van ex-CIA agent Bryan Mills stort in wanneer hij valselijk beschuldigd wordt van een moord die vlakbij zijn...
Taken 3

Taken 3

Actie Thriller Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 51 min

De wereld van ex-CIA agent Bryan Mills stort in wanneer hij valselijk beschuldigd wordt van een moord die vlakbij zijn huis wordt gepleegd. Hij wordt op de hielen gezeten door een rechercheur, maar Mills wendt zijn speciale vaardigheden aan om de echte moordenaar op te sporen en zijn unieke vorm van rechtvaardigheid te voltrekken.

Actiescènes Spanning Intens Actiethriller Stunts Moderne tijd Los Angeles

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Geert
Stevige actiefilm in lijn en op niveau van de eerste Taken film (2e vond ik vrij zwak). Liam Neeson zet opnieuw een sterke Mills neer. Wanneer zijn vrouw vermoord wordt teruggevonden in zijn appartement wordt hij als schuldige aangeduid. Hij kan echter ontsnappen en gaat op zoek naar de moordenaar en het motief. Het wordt een kat en muis spel met de FBI, de moordenaars en uiteindelijk de verrassende opdrachtgever. Aanrader.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Marc
Taken drie is een goede actiefilm met Liam Neesom die duidelijk zijn draai heeft gevonden in dit genre. Al wordt de deze oude legende inderdaad wel een tikkie oud. Maar nog geloofwaardig genoeg in de behoorlijk intense en harde actiescenes. De bad guys zijn very bad en the good guy is very good. Leuke rol voor Forest Withaker als de controlfreak-rechercheur met wat dwangneuroses. Kan geen zeven en een half geven.....dus toch een hele dikke 7. Net geen acht vanwege het enigszins abrubte einde.
Cornelia
Vette actiefilm met Liam Neeson in de rol van slachtoffer én held. Hij speelt met dezelfde vaart en overtuigingskracht als in Taken 1 en 2. Sommige acties zijn verrassend en spectaculair.Het verhaal is vrij mager, maar dat mag de pret niet drukken. Spetterende film voor de vele liefhebbers van dit genre. Ik geef een dikke 7.
loading