Kingsman: The Secret Service (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een uiterst geheime organisatie rekruteert Eggsy, een veelbelovende straatjongen, voor een...
Kingsman: The Secret Service

Kingsman: The Secret Service

Actie Avontuur Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 3 min

Een uiterst geheime organisatie rekruteert Eggsy, een veelbelovende straatjongen, voor een ultra-competitief spionnentrainingsprogramma. Precies op dat moment ontstaat er een onheilspellende dreiging in de vorm van de gestoorde hightech genie Valentine. Kingsman: The Secret Service is met zijn fenomenale cast, waaronder Academy Award winnaars Colin Firth en Michael Caine, een spionnenfilm bomvol actie en humor van regisseur Matthew Vaughn.

Actiescènes Humoristisch Transformatie Stijlvol Trainingsfaciliteiten

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
mario
Dik in orde. De verandering van redelijk omfloerste moord en doodslag van de eerste scenes slaat wel om naar kompleet over de rooie, maar mij stoort het niet. Neen, voor hen die ontploffende en in't rond vliegende lichaamsdelen wel kunnen smaken, een aanrader. James Bond met een vleug superheld, overgoten met een ironisch sausje. Een filmgerecht ik wel kan smaken.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Louis
Geweldig, genoten van het verhaal en uitwerking. 1 scene tegen het eind is m.i. redelijk plat en doet feitelijk afbreuk aan het niveau van de film. Samuel Jackson is geweldig als de doorgedraaide wereldverbeteraar. Gazelle (Sofia Boutella)is een meesters op de blades (en deze hanteren als wapen). Van mij mag er een KM2 komen (als men het overall niveau weet vast te houden).
Geert
Firth en Jackson stelen toch wel de show in deze film. De ene door zijn sereen en afgeborsteld zijn, de andere door zijn extraverte persoonlijkheid als badguy. Het verhaal gaat over een geheime organisatie van spionnen die ongebonden van de politiek kunnen werken om de wereld te beschermen, al heeft de badguy hetzelfde op het oog, de manier om het te bekomen is verschillend. Leuke gadgets, leuke actie, hier en daar wat comedy en ook wat onverwachte wendingen maken het een zeer leuke film om te zien.
Natanaël
We vonden deze film veel te gewelddadig! Niet persé de gevechtsscenes, maar het te veel aan buitensporig en smerig geweld. Die stukjes slopen naar onze mening heel de film. Zouden die delen er niet in zitten, dan zou het een geweldige film zijn. De stukjes die ook al te zien zijn in de voorstukjes zijn super mooi gemaakt. De gentleman die vooral beleefd blijft en ondertussen een hele bende slechterikken een lesje leert met al zijn gatgets en spionnensnufjes. Maar helaas vonden we al met al dit geen goeie film. Persoonlijk vind ik een 6 al te veel credit.
loading