Project T (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Voormalig wonderkind Frank en Casey - een pientere, optimistische tiener die barst van de wetenschappelijke...
Project T

Project T

Actie Familie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 5 min

Voormalig wonderkind Frank en Casey - een pientere, optimistische tiener die barst van de wetenschappelijke nieuwsgierigheid - delen hetzelfde lot. Samen gaan ze op een gevaarlijke missie om de geheimen te onthullen van een mysterieuze plek die zich in een andere dimensie bevindt, en alleen bekend staat als Tomorrowland. Na wat ze daar moeten doen zal de wereld - en zijzelf - nooit meer hetzelfde zijn.

Bekend om Hoopvol Toekomst Speciale effecten Hedendaags Futuristische stad

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Geert
Casey krijgt een pin die wanneer ze deze aanraakt haar brengt naar een wereld in een andere dimensie. Om er effectief te geraken moet samen met Frank (Clooney) op avontuur, een avontuur dat de toekomst van de aarde zal bepalen. Beetje flauwe film, weinig actie, intro duurt ook te lang vooralleer het echt van start gaat en een beetje moraliserende verhaal van de mens die blind is voor het feit dat we de aarde aan het vernietigen zijn en dat het 5 voor 12 is. Buiten Clooney en Laurie geen bekenden in de cast. De sfeer en humor zit goed maar ik had er meer van verwacht.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Gerard
Leuk begin al snap je er niets van. Grappige situaties maar ook bijna onmogelijke scenes. Zodat het af en toe op een tekenfilm lijkt. George is en blijft George. Btj Zwiebertje-effect helaas. Waar inmiddels ook het woordje Nespresso doorheen zwiebert. Op het laatst wordt het allemaal wat te gek en ongeloofwaardig. Wel leuk om te zien hoor maar mwah.
loading