Hitman: Agent 47 (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na 46 prototypes is Agent 47 de perfecte moordmachine, gemaakt in een geheim experiment met genetische...
Hitman: Agent 47

Hitman: Agent 47

Actie
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 32 min

Na 46 prototypes is Agent 47 de perfecte moordmachine, gemaakt in een geheim experiment met genetische manipulatie. 47 heeft ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie. Hij weet al zijn doelwitten uit te schakelen, en zijn nieuwste doelwit is het bedrijf dat het geheim van het experiment wil achterhalen. Samen met een jonge vrouw begint hij een intens gevecht met zijn dodelijkste vijand.

Intense actie Spannend Stijlvol Actiethriller Rode das Singapore

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Marc
Een door genetische manipulatie super hitman. Echter genoeg oorspronkelijke menselijke kwaliteiten om hem te laten twijfelen aan zijn moorddadig bestaan. Samen met een vrouwelijke eveneens DNA gemanipuleerde medestrijder gaan ze het gevecht aan tegen degene die hun super DNA willen hebben.
Als actiefilm zonder al te veel diepgang maar lekker wegkijken zonder nadenken goed geslaagd.

Reviews

Ger
Ik vond het niet zo'n beste film. Erg rommelig opgezet en een heel dun verhaal.Had er duidelijk meer van verwacht.
loading