Maze Runner: The Scorch Trials (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas en de andere Gladers te maken...
Maze Runner: The Scorch Trials

Maze Runner: The Scorch Trials

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 6 min

In dit tweede deel van de epische Maze Runner saga, krijgen Thomas en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

WCKD onthullingen Spannend Actievol Overleven Verwoeste steden Post-apocalyptisch

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Sandra
Super goede film ,blijft je boeien ,het laat je niet weer los ,vanaf eerste seconde .Zeer verrast dat dit deel ,nog beter is dan eerste.
Nu wachten op deel 3 ... Zeer onrustig nu ..duurt te lang
Aanrader om te huren , samen met dochter gekeken en die kijkt hem alweer .San

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Geert
Ik was aangenaam verrast met dit sterke 2e deel van de MazeRunner-saga.De eerste film vond ik maar niets, maar hier zit meer structuur in en het verhaal krijgt meer vorm, iets wat in de eerste film ontbrak vond ik. De bevrijdde jongeren komen al snel te weten dat ze nog steeds het bezit zijn van Wicked en voelen zich bedrogen.Opnieuw verzetten ze zich en trachten te ontsnappen aan de experimenten, maar dat is niet zonder gevaar.De film kent een goede vaart, spanning, en je krijgt meer inzicht in het wat en waarom.Het einde zorgt nog voor een straffe wending,dus spannend uitkijken naar deel 3.
Joella
Vanaf het begin een spannende film.
Bijna net zo goed als het eerste deel. Anders
maar nog steeds goed.
Het is wel goed om het eerste deel gezien te hebben.
loading