San Andreas (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De beruchte San Andreasbreuk maakt zijn gevreesde reputatie waar. Californië wordt getroffen door een...
San Andreas

San Andreas

Actie Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 50 min

De beruchte San Andreasbreuk maakt zijn gevreesde reputatie waar. Californië wordt getroffen door een allesverwoestende aardbeving. Een SAR-helikopterpiloot (Dwayne Johnson) en zijn van hem vervreemde vrouw reizen van Los Angeles naar San Francisco, om hun enige dochter te redden. Hun gevaarlijke reis naar het noorden is slechts het begin van wat hen te wachten staat in deze spectaculaire actiethriller.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om San Andreas aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Diana
Een spectaculaire film over de ramp die er ontstaat wanneer de San Andreas breuk door een aardbeving verschuift. Zoals gezegd: niet OF het gaat gebeuren maar wanneer! Schitterende special affecten in een dun verhaal over hoe sterk liefde kan zijn. De Rock staat als een rots in de branding zijn mannetje uiteraard wel terwijl hij de ene reddingsactie na de andere afwerkt. Iets teveel drama waardoor de geloofwaardigheid moet inboeten maar de film verveeld daardoor nergens. De twee Engelse broers zijn echter heel verfrissend en dat maakt weer veel goed.

Reviews

Geert
San Andreas is een rampenfilm zoals we er al veel hebben zien passeren. De tektonische platen kennen in California een breuklijn, de San Andreas breuklijn. Wanneer deze platen verschuiven veroorzaken ze zeer sterke aardbevingen, tot 9,6 op de schaal van Richter. The Rock is een piloot bij de brandweer-reddingsteam en zal alles in het werk stellen om zijn ex-vrouw en dochter te redden uit de verwoestende natuurramp, aardbeving en tsunami. Sterke beelden, veel actie, maar heel zwak verhaal en ook niet super acteer prestaties.
Typische amerikaanse rampenfilm, they survive and we are all heroes.
loading