Avengers: Age of Ultron (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als Tony Stark probeert om een slapend vredesinitiatief nieuw leven in te blazen, gaat het goed mis en de...
Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron

Actie Sciencefiction
8.15 Taal:Engels Jaar:2015 Duur:2 u 16 min

Als Tony Stark probeert om een slapend vredesinitiatief nieuw leven in te blazen, gaat het goed mis en de machtigste helden van de aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye worden tot het uiterste op de proef gesteld als het lot van de aarde in hun handen ligt. Als de kwaadaardige Ultron verschijnt, is het aan The Avengers om zijn verschrikkelijke plannen te stoppen en al snel zorgen ongemakkelijke bondgenootschappen en onverwachte acties voor een uniek episch en wereldwijd avontuur.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Reviews (2)

8.15/10.0
9
Diana
27-12-2015
Ik heb genoten van de eerste minuut tot de laatste seconde in deze wederom geweldige Avengers film. De special affecten zijn uiteraard weer prachtig en de dialogen gevat en scherp. Het verhaal blijft weer boeien en ook al verwacht je dat alles goed komt blijft het spannend. De verschillende types krijgen meer diepte en achtergrond en geeft een verassende draai aan deze aflevering. De superhelden krijgen het zwaar te verduren door een verassende ontwikkeling in het verhaal. Het einde is imposant en groots zoals het hoort. De acteurs zijn nog steeds geloofwaardig in hun rollen.
8
Stefan
15-10-2015
waanzinnige film!
kijk, je houdt van dit genre of niet...en als je ervan houdt is het weer een heerlijke film met actie, knokpartijen, special effects en flauwe grappen.
wat mij betreft is dit genre nog niet op zijn retour...ik geniet er nog steeds van. wat mij betreft een dikke 8
loading