Mad Max: Fury Road (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dit verhaal neemt ons mee terug naar de wereld van de Road Warrior, Max Rockatansky. Achtervolgd door zijn...
Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 56 min

Dit verhaal neemt ons mee terug naar de wereld van de Road Warrior, Max Rockatansky. Achtervolgd door zijn turbulente verleden, is Mad Max ervan overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje opereert. Toch komt hij in contact met een groep die in een oorlogsvoertuig, bestuurd door de imperator Furiosa, door het 'Wasteland' trekt. De groep is op de vlucht voor de tiran Immortan Joe, van wie iets onvervangbaars is gestolen. De woedende krijgsheer stuurt al zijn bendes achter de rebellen aan, wat uitmondt in een meedogenloze, bloedstollende Road War.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mad Max: Fury Road aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Peter
Lang geleden zo een topfim gezien

Reviews

Marc
Spectaculaire Mad Max, vierde in de serie. Gepaste waanzin viert wederom hoogtij in de indrukwekkende en prachtig geschoten actiefilm. Mel Gibson heeft een waardige opvolger gevonden voor de hoofdrol in Tom Hardy en de eenarmige co-hero wordt door Charlize Theron geweldig neergezet.
De slechterik Immortan Joe steelt de show met zijn fraaie uitdossing. Al met al best wel een meesterwerk van regisseur George Miller die voor alle Mad Max episodes tekende.
Een negen is hier op zijn plaats.
Geert
Knap gefilmde actie met grote stunts op racende voertuigen en dat in de meest machtige omgevingen, de woestijnen in Namibië, echt knap. Het verhaal zelf is niet zoveel omvattend. Mad max komt door toeval terecht in een gestolen convooi door Furiosa, dat een waardevolle buit vervoert, namelijk zwangere vrouwen. Zij wil deze vrouwen bevrijden en naar veiligere oorden brengen, doch de opperheer wil ze terug en brengt al zijn troepen in stelling voor een denderende achtervolging. Dus straffe actie, maar een verhaal dat er eigenlijk geen is, wel een sterke cast.
Nicole
Mad Max: Fury Road is een Australische post-apocalyptische actiefilm uit 2015, geregisseerd door George Miller en is de vierde film uit de Mad Max-reeks. Hoofdrolspeler Tom Hardy als Max volgt in dit vierde deel Mel gibson op. Zowel Tom Hardy als Charlize Theron zetten een waanzinnige rol neer. Een geweldig spektakel met prachtige, gave voertuigen, een lust voor het oog. Goede visual en special effecten, mooie kostuums, alles klopt. Jammer dat ik deze film niet in de bioscoop gezien heb, ondanks dat heb ik geweldig genoten van begin tot het einde. Hopelijk komt er nog een 5de deel!
Louis
Wat een episch avontuur weer van onze Mad Max. De acties zijn schitterend gefilmd en bij elke max vraag je jezelf af: kan het nog waanzinniger en ja het kan. Pole dancers a circus de Soleil en wagens te gek. Maar eerlijkheidshalve, verwacht geen diepere laag met waar om is er de Immortal en collega's. Gewoon kijken en over je heen laten komen. Tom Hardy als Max, geen slechte keuze. Kan niet wachten op de volgende, verslavend!
loading