The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Thorin Eikenschild en de dwergen van Erebor hebben de grote schatten van hun thuisland...
The Hobbit: The Battle of the Five Armies

The Hobbit: The Battle of the Five Armies

Avontuur Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 18 min

Thorin Eikenschild en de dwergen van Erebor hebben de grote schatten van hun thuisland herwonnen, maar het gevolg is dat ze de verschrikkelijke Draak Smaug hebben losgelaten op Meerstad. Ondertussen heeft Sauron, de Duistere Heer, zijn Orc-legioenen uitgezonden om de Eenzame Berg aan te vallen en vecht Bilbo Balings voor zijn leven in de oorlog tussen vijf grote legers. Terwijl de duistere krachten toenemen, moeten de Dwergen, Elfen en Mensen kiezen: samenwerken of vernietigd worden.

Episch gevecht Emotioneel geladen Fantasywereld Visueel indrukwekkend Nieuwe tijdperk Midden-aarde

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Pia
Weeral een zeer toffe film! Ik heb de reeks voor de eerste keer gekeken op meJane en ik vond het een zeer leuke ervaring. De special effects zijn zeer leuk gedaan, en het verhaal is zeer leuk verdergegaan. Het is echt een goede afsluiter van de Hobbit. Ik raad je zeker aan om de 3 films van de Hobbit te kopen, het is het 100% waard! :)

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Harry
Wederom een prachtige verfilming van het boek. Je houdt van dit genre of niet. Toch jammer dat dit niet de eerste film serie was want nu weet je t vervolg al..
Toch weer knap staaltje special effects. Wat mij wel erg tegenviel zijn de drama scenes tussen de actie scenes in.. t drama veel te traag gefilmd.. paste vaak echt niet. Doel vd regisseur wat mij betreft echt gemist. Verder wel een spannend verhaal.. prima avondvullend programma..
Gerard
Het boek is mooier.Honderd keer. Het acteerwerk doet denken aan de overgang van stomme naar sprekende films. Overdreven mimiek die boosheid, verbazing, blijheid, opluchting en weet ik wat voor emoties moet ondersteunen. De belichting te overdreven en de animaties te zichtbaar en acties als in tekenfilms. De tot vervelens toe dramatische vioolmuziek. In de ban van de Ring was adembenemend maar de Hobbit trilogie daar zou Tolkien zich voor omdraaien in zijn graf. Peter Jackson faalt hier nogal. Wat een drama Queen film.
Ashna
Jammer dat ik hem niet in de bios heb gezien. Na lang wachten toch via meJane en miste wel al het overdonderend spektakel in 3d. Naar mijn mening de beste Hobbit-film van allemaal. Natuurlijk zitten er wat minpuntjes in, maar voor de rest is deze film gewoonweg episch, met prachtige momenten en zinderende shots. Toch vindt ik het aan de ene kant zonde dat de cirkel nu rond is. Betekent dat er helemaal geen losse eindjes bestaat voor een vervolg item. Van mij krijgt ie een 8
Geert
Een waardig slot van de Hobbit-trilogie. Deze film is ruiger en donkerder dan de vorigen die meer avontuurlijk waren, maar dat was ook zo met The Ring trilogie. Bilbo zit samen met de dwergen nog steeds in de Berg en regeren over een hele berg goud. Wanneer de mensen en de elfen dit vernemen claimen ze hun deel en elk is bereid tot oorlog om hun deel te krijgen. Ze zullen echter hun krachten moeten verenigen willen ze het nakende gevaar van het kwade de baas blijven en het terugdringen. Zal hun vriendschap sterk genoeg zijn om dit gevaar te overwinnen? Enjoy...
loading