The Dark Knight Rises (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is acht jaar geleden dat Batman alles opofferde door de schuld op zich te nemen voor de dood van Harvey...
The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 2 u 38 min

Het is acht jaar geleden dat Batman alles opofferde door de schuld op zich te nemen voor de dood van Harvey Dent, en daarna in de nacht verdween. Met de komst van een sluwe inbreekster en meedogenloze maniak Bane wordt Bruce Wayne uit zijn zelf opgelegde ballingschap gedreven en gedwongen te vechten voor het lot van Gotham City... en zichzelf.

Nolan Episch Legendarisch Verlossing Batsuit 2000s Gotham City

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Odi
Een nieuwe Batman met bijna mythologische verhaallijnen in een donkere, duistere en duivelse setting. Alleen de aartsschurk Bane maakt deze, misschien wel beste, Batman ooit tot een echte klassieker. De angstaanjagende stem van Bane doet je verlangen naar je moeder. Absolute topper!

Reviews

Anoniem
Deze film heb ik in de bioscoop al gezien, maar blijft een goede film. Goede acteerwerk van Chrsitian Bale. Ook de schurk Bane doet het erg goed. Het verhaal is mooi en een redder als Batman is de wens van de mensheid. Hij redt de wereld van het slechte.
Ik heb alle Batmanfilms bekeken en ben echt een fan. Ik hoop op een vervolg.
De special effects zijn goed en op hoog niveau en de technische snufjes (motor/auto, ed.) zijn echt formidabel gemaakt.
Een echte aanrader voor de liefhebber van dit genre!
Conny
Na deel 1 en 2 deel 3 vol spanning gehuurd en ook dit deel stelt niet teleur. Een beetje lang naar mijn smaak (vond de straatscènes iets te lang gerekt) maar al met al weer een goede film vol actie. Ook deze zeker gaan kijken!
Anoniem
Een leuke Batman-film. Dat is een tijd geleden. Lekker spannend. De kinderen zaten op de punt van hun stoel en hebben genoten van deze spectaculaire film. Ook de technische trucs waren spannend. Kortom, een zeer spannende film die in onze ogen zelfs geschikt is voor kinderen vanaf 12 jaar.
Anoniem
Na een overtuigende come back in Batman Begins en een zinderende opvolger in The Dark Knight, is de uitdaging groot dit te overtreffen. De verwachting wat mij betreft al even groot. The Dark Knight Rises haalt bij lange na zijn voorganger niet. Is het een slechte film dan? Nee, dat niet. Helemaal niet slecht. Aardig verhaal, aardige trucage, redelijke spanning. Een film die helemaal niet storend is om te kijken en ook het uitzien waard is. Maar als je hoopt op een overtreffende of gelijkwaardige film als de vorige, adviseer ik je graag de verwachtingen bij te stellen. Zonder deze verwachting, gewoon kijken deze film. Bakje chips erbij, biertje, niks mis mee.
Anoniem
The Dark Knight Rises is het laatste deel uit de Batman reeks maar is dit ook zo...?
De film draait om Bane, een terrorist die ontsnapt is uit de Put, een ondergrondse gevangenis. Hij wil afmaken waar Ra's Al Gul aan begonnen was in deel 1 en dat is Gotham City verwoesten. Batman is al heel wat jaar niet meer aan het werk en leeft als een kluizenaar. Als Bane erachter komt wie Batman werkelijk is, neemt hij deze als zijn gevangene in de Put terwijl Bane de stad ten gronde richt.
Niemand lijkt bestand te zijn tegen Bane. Komt het nog goed met Gotham City?
Ik zeg: gewoon kijken!
Deze film is het kijken echt waard en houdt je tot de laatste minuut je op je puntje van je stoel. Ook het einde is niet wat je denkt en dat houdt het verhaal zo spannend.
Bruno
Geen topper in het genre van de Batman-films.
Het hero vs anti-hero karakter wordt te veel vervangen door dramatiek.
Jolien
Batman, een prima film. Lekker verhaal, met nog steeds het gevoel van een stripboekje voor jongens. Stunts, auto's, vliegtuigen, schieten, vechten en vrouwen. Alles zit erin. Prima film.
Anoniem
Spectaculaire film met hier en daar toch wel gewelddadige stukjes. Soms ook erg donker opgenomen. Maar al met al een spannend resultaat, zeker voor een derde deel! Hier thuis al meerdere malen bekeken en het blijft boeien vooral doof de sterke cast.
Anoniem
Dit was een erg onderhoudende film waarin het verhaal erg goed en verrassend een mooie wending nam. Ik zie uit naar de opvolging.
Anoniem
Ik dacht dat het na The Dark Knight niet beter kon. Hoewel de the Dark Knight inderdaad beter is, is dit toch een zeer goede film. Echt passend in de (nieuwe) Batman reeks met veel spanning, actie, onverwachte wendingen en uiteraard leuke voertuigen e.d. Een echte aanrader voor iedereen! Jammer dat de reeks nu afgelopen is.
Anoniem
Echt een goede film. Verhaal goed met onverwachte wending die ik zelf dit keer niet echt aan zag komen. Goede 'zwarte' aflevering van een Batmanfilm. Geen zoetsappigheid. Mooie sfeer en beelden. Wat mij nog steeds wel verbaast, is waarom de slechteriken het toch altijd op Gotham gemunt hebben ;-)
Anoniem
Een ware afsluiting van de Batman trilogie! Vol spanning, sensatie en een onverwacht einde. The Rise of Batman beschrijft de terugkomst van Batman sterker dan ooit! Een echte bioscoopfilm, maar met een groot scherm thuis maak je er zelf een feest van! Een echte aanrader voor de ware Batmanfans, zowel voor mannen als vrouwen. Deze moet je gezien hebben! Een aanrader, kijk eerst deel 1 en 2, en dan de echte afsluiting. De gadgets in deze film, de locaties en filmkwaliteit maakt het een topfilm!
Anoniem
Het is eens spannende film met daarin bekende goede acteurs. Persoonlijk vond ik er wel teveel geweld in zitten, dat had voor mij echt een stuk minder gemogen. Wat me een beetje stoorde was dat er scènes te donker waren opgenomen, waardoor de film moeilijk te volgen was. Goede film in zijn genre!
John
Wow, wat een topfilm. De film is zeer goed in elkaar gezet en goed gespeeld. Ik ben benieuwd of er een vervolg komt, echt een topper.
Anoniem
Goede versie. Zowel prequal als sequal! Alleen die stem, zowel van Batman als van de bad guy, had iets minder "cartooneske" gemogen.
Jolein
Mooie film! Echt een aanrader. Er is goed geacteerd in de film.
Anoniem
Prachtige film. Absolute aanrader. Mooie special effects en het verhaal wist te boeien tot het eind!
Anoniem
De Dark Knight was mijn favoriet, maar dit vervolg was toch zeker ook zeer aangenaam en spannend om naar te kijken. Er zaten toch nog onverwachte dingen in, waardoor het verhaal interessant bleef. Leuke rol voor Anne Hatheway. En een leuke touch hoe je uiteindelijk bij Robin uitkomt. Je zou bijna denken dat er nog een vervolg komt...
Stephan
Een prachtige film die de Batman traditie eer aan doet. Hield me de hele tijd op het puntje van mijn stoel.
Gertjan
Super goede film en er wordt goed in gespeeld. De film is van begin tot het eind onverwachts en spannend. Hopelijk komt de volgende Batman-film snel, ik ben benieuwd naar het vervolg en hoe het verder gaat met Robin...
Anoniem
Hele goede film! De vorige film vond ik wel iets gaver. Toch wel vanwege de Joker, maar ja zoals iedereen weet is die rol lastiger in te vullen nu... Ondanks dat, weer kicken, onverwachte actie scènes, met de meest ondenkbare gebeurtenissen erin. Anne Hathaway vertolkt haar rol ook goed. En de hoofdrolspeler doet het ook in deze editie weer bijzonder goed. Op naar de volgende Batman-film!
Anoniem
Leuke film. Ik hou ervan hoe Cat Women is gespeeld. Ben ook heel benieuwd wanneer Robin zijn pakje aan gaat trekken en ons gaat verassen. Dus over het algemeen een goeie film, alleen de stem van de gast met masker is echt super-irritant, heb daarvoor het geluid van de tv een beetje aangepast.
Martijn
Deze Batman-film vind ik een van de betere van de vele die er zijn uitgebracht. Ik vind het boeiend om te zien hoe Batman toch weer opstaat om tegen de vijand te gaan vechten. Het is een goed verhaal met mooie vechtscènes. Zeker een van mijn favorieten op het moment!
Shanthi
Heel gaaf! In het begin was het even inkomen, maar na een half uurtje zit je er helemaal in. Niet zo mooi als deel 2, maar beter dan deel 1. Wil hem nog een keer kijken, zo leuk is 'ie. Spannend tot het eind...
Sanne
Een hele goeie film! Zelfs voor iemand die normaal gesproken niet zo graag naar science fiction kijkt, is dit een super film. Natuurlijk ook omdat Tom Hardy in de film meespeelt! Al moet ik zeggen dat ik hem liever in andere films zie! Ziet hij er iets charmanter uit! Evengoed kijken dus! Spannend om lekker samen op de bank te kijken.
Anoniem
Deze film levert precies waar je op hoopt in dit genre: Over-the-top actie, stunts, spanning en met goede, uitgesproken acteurs. Visueel is het werkelijk schitterend en de actiescènes brengen je naar het puntje van je stoel. Zelfs nog een onverwachte wending in het verhaal, waardoor het verhaal nog pakkender wordt. Veel plezier!
Thomas
Persoonlijk vond ik The Dark Knight nog beter als deze film. Maar dat neemt niet weg dat het weer een super goede film is. Heb genoten van begin tot eind. Het is misschien een lange zit, meer dan 2 uur, maar het is volledig de moeite waard. Zeker als je van Batman houdt. Zie erg uit naar meer delen, ook al zal dat waarschijnlijk van een andere regisseur worden.
Geert
Volgens mij de beste en sterkste uit de hele reeks.
Batman is verdwenen en wanneer je denkt dat hij terugkomt, draait de film ineens nog donkerder uit om vanaf dan elke minuut spannender en sterker uit de hoek te komen. Sterk verhaal, bangelijke effecten en goed geacteerd. Enige minpuntje is dat hij wel heel lang duurt, iets te lang?
Zalige clou eveneens!
Nicole
Wow, hier heb ik geen woorden voor, deze derde film vond ik toch echt geweldig goed! Maar je kunt wel merken aan de eerder geschreven reviews dat elke film erg persoonlijk is qua smaak. Ik vond dat deze film een goede inhoud had qua verhaallijn. Ook het einde van de film vond ik zelf ietwat ontroerend, maar ook wel wat voorspelbaar. Je moet wel alle drie de films gezien hebben: Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises, er loopt toch echt wel een rode lijn door de drie films, anders begrijp je niet waar het precies over gaat. Ook deze film heeft weer een geweldige cast, en ook Christian Bale als Batman/Bruce zet weer zoals ook in de eerdere twee film een mooie rol neer, ook Morgan Freeman blijft elke film erg goed. Ook dit keer zijn de visual en special effects weer perfect in de film verwerkt. Ik vind dat alle drie de films zeker het kijken waard zijn, zelf heb ik ze alle drie achter elkaar gekeken! Stiekem ben ik wel benieuwd of er nog een vervolg komt? Echt een Top film!!
Jeannette
Ik heb de vorige Batman film gezien. Dat was de eerste Batman film die ik heb gezien. Ik vond het verhaal erg moeilijk te volgen, maar de film als geheel wel erg spannend. Daarom nu dit vervolg bekeken. Ook nu had ik moeite om het verhaal te volgen, maar dat is eigenlijk niet belangrijk. Het is gewoon een erg goede actiefilm. De vorige film vond ik vrij hard en heftig, deze is iets minder hard, vandaar dat deze ook 12plus is en de vorige 16plus.
Anoniem
Onderhoudende film. Wel wat minder dan de eerste. Er zaten te veel zwakke momenten in waardoor de film te lang te duurde. Aan het concept is niet veel veranderd. The Joker uit het eerste deel vond ik toch wel een stuk gemener dan Bane. Dat masker van Bane stoort. Dat Levitt (de agent die rechercheur wordt) zich leende voor deze film verbaast mij. Hij speelt toch in meer inhoudelijke films. Of moest er brood op de plank komen?
Plot is uiteindelijk verrassend.
Geert
Mooie geslaagde film, maar de laatste 5 minuten hadden weggelaten mogen worden, zodat het voor de kijker een vraag bleef of Batman nog leefde of niet en kon de spanning erin gehouden worden voor een vervolg of niet.
Anoniem
Dat het lastig is om de vorige Batman films te evenaren bewijst deze film wel. Er is genoeg actie in de film, maar de karakters komen niet tot leven. Het verhaal is schrikbarend voorspelbaar en laat niets aan de verbeelding over. Alle clichés komen aan bod. Er zit geen opbouw in de film, waardoor je niet met het verhaal mee kan gaan. Voor ons ver weg van de onovertroffen acteerprestaties van Heath Ledger. RIP
Anoniem
Echt een schitterende film, stond echt verbaasd, is normaal niet het gerne wat ik leuk vind.
Anoniem
Een geweldig derde deel van de vernieuwde Batman-reeks. Het spel van Bane is leuk om te zien, zeker aangezien hij een vriendelijke stem heeft. Er zit waarschijnlijk ook nog een vervolg in aangezien Robin op het einde de grot van Batman in handen krijgt.
Yeut
De film is zeker de moeite waard. Geen minuut verveeld met de film. Er zijn maar weinig films met zoveel delen die blijven boeien. Dit deel is de absolute kraker en zeker een must see voor de Batman fan. Leuk ook de verwijzing naar Robin in de film, kreeg ik pas later door. Catwoman is wel een schone zeg, leuk om te zien.
Amber
Een hele goeie film. Hij duurt ook wel lang, 2.5 uur! Je krijgt zeker waard voor je geld. Ook al blijft het eerste deel van deze Batman triologie voor mij de beste, is het voor de liefhebber zeker een must om te kijken. En Robin komt als winnaar uit de bus want die erft een grot vol met mooie batmanspulletjes!
Isaac
A good end (?) for the best Batman movies so far. Although this is the one I like the least (my favourite is still the first one), it is still a very good movie very much in line with the other two of the trilogy.
Anoniem
goede film, met goede acteurs, goed opgebouwde spanning en suspense, het is wel een vereiste om ook de eerdere 2 films te hebben gezien, want anders snap je de characters niet, ik vind dit een heel goede actie film en het is toe te juichen dat meJane.com deze film op deze manier aanbiedt, het is voor mij een openbaring. meJane.com jullie zijn heel goed bezig, blijf zo doorgaan.
Hans
Wat een trilogie! Dit afsluitende deel (met een opening voor een Robindeel?) is wederom duister en prachtig opgebouwd. Met weer die heerlijke Michael Cane in een goede bijrol, veel verassingen en een heerlijke schurk als tegenstander, hoewel hij aanvankelijk zelf zijn grootste hindernis is. Batman Rules nadat ie overeind is gekrabbeld. Heerlijke entertainment met een mooie onverwachte twist. Kijken maar!
Ashna
Het begin kent nog een aantal rustige scènes, maar daarna komt de vaart erin. Een film vol magnifieke actiescènes, die zelfs op een lengte van ruim tweeënhalf uur niet inzakt.Op vele punten overtreft deze laatste Batmanfilm z’n voorgangers. Het is een 'beest van een film': potent, barstend van energie, geladen en agressief. De trilogie is mooi afgerond, geen losse eindjes. Van mij krijgt ie een 8!
Anoniem
Echt een super Batmanfilm. Een goed verhaal met een fantastische tegenspeler in de vorm van Bane met zijn zware upperclass Engels sprekende stem. Het verhaal gaat allerlei verrassende kanten op. Technische hoogstandjes met soms enorm massale actiescènes. Net als het vorige deel is de Batmanserie op een hoger niveau getild. Kijken deze, zou ik zeggen.
Anoniem
Het langverwachte einde van de Batmantrilogy. Verwachtte er veel van, en kreeg zoveel meer. Film gaat vanaf het begin verder waar het in The Dark Knight was gebleven. C. Nolan krijgt het weer voor elkaar om er een tempo in te houden waardoor het lijkt alsof je een film van 90 minuten bekijkt, terwijl het toch 165 minuten duurt. Je hoopt eigenlijk dat er nog 3 films komen. Schurk Bane is als The Joker een waardige en interessante tegenstander voor The Batman. Ik wil verder niet teveel verklappen, ik raad je aan om Batman Begins en The Dark Knight te zien voordat je het hoogtepunt gaat bekijken. Sterke cast, regisseur en verhaal. Een aanrader!!!!!!!
Anoniem
Ik ben geen Batman-fan, maar heb de film samen met mijn zoon gekeken en moet zeggen dat ik uitermate genoten heb van deze film. Ik heb me geen moment verveeld. Er zat dus meer dan voldoende spanning in. De 'echte' slechterik vond ik heel verrassend en had ik niet zien aankomen. Alle acteurs vond ik fantastisch acteren. Mooie slotfilm en ik hoop op een vervolg met de jonge Robin.
Emre
Wauw ik heb hem alleen in de bioscoop gezien maar ik ga hem ook nu huren. Je moet hem ook huren, wie dit leest: huur hem en je bent niet dom. Huur hem niet en je bent dom. Lees dit
Anoniem
Van de vorige Batman films vond ik altijd dat het verhaal erg onbelangrijk was, het draaide om de stunts en dergelijke. Nu nog, maar deze film zit iets logischer in elkaar. Ik heb van de slechterik genoten in deze episode. Op naar de volgende film? Ik kijk er naar uit.
Angelique
Ik ben absoluut geen Batman fan maar na de Dark Knight te hebben gezien, wat echt een absolute topfilm was, deze toch gaan zien. Ik vond dit keer de verhaallijn erg dun. Men springt erg van de hak op de tak en dat maakt het ingewikkelder dan het moet zijn. De actie in deze film is buiten proporties, maar dat mag ook wel met een film van 300 miljoen. De bad guy deze keer is absoluut minder dan de joker maar ook deze keer maakt de schurk de Batman film en niet Batman zelf. Kortom, een minder vervolg op the Dark Knight, maar nog steeds een knaller van een film.
Anoniem
Tegenvaller jammer genoeg. Anders kan ik deze Dark Knight helaas niet omschrijven. In mijn ogen geen waardige opvolger cq afsluiter van deze trilogie. Ondanks het feit dat er zeker vette (actie)scènes in zitten en de visual/special effects goed zijn. De film duurt (voelt?) simpelweg véél te lang. Catwoman sucks (again). Ik hoop dat de Dark Knight hype hiermee definitief ten einde is en dat er niet toch nog een Batman & Robin film komt. De kans hierop is helaas wel groot natuurlijk (Hollywood kennende) Absoluut hoogtepunt van deze film is niemand minder dan Bane. 7/10
Donny
Vette film... het einde vraagt zeker naar MEER!!!
Joyce
De lang verwachte vervolgfilm van Batman. Ik had enorm hoge verwachtingen en hoopte dat ze de eerste delen konden overtreffen. Echt overtroffen hebben ze het niet, maar het is zeker een goede slotfilm. De special effects in deze film zijn erg goed en overtuigend. Ook het filmwerk is van enorm goede kwaliteit. Echter had er tussen de hoofdpersonen in de film wel iets meer mogen gebeuren qua verhaal en interactie.
loading