The Dark Knight (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bruce Wayne, alias Batman (Christian Bale), en Lt. James Gordon (Gary Oldman) bundelen hun krachten met de nieuw...
The Dark Knight

The Dark Knight

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2008 Duur: 2 u 26 min

Bruce Wayne, alias Batman (Christian Bale), en Lt. James Gordon (Gary Oldman) bundelen hun krachten met de nieuw aangewezen Officier van Justitie Harvey Dent (Aaron Eckhart). Samen proberen zij de chaos tegen te gaan die Gotham momenteel teistert, veroorzaakt door niemand minder dan Batmans ergste vijand, The Joker (Heath Ledger): een meedogenloze moordenaar met een vreemd soort humor en een talent voor het verstoren van de algemene orde.

Acteerprestatie Chaos Somber Gerechtigheid Actiescènes 2000s Gotham City

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Nicole
Deze tweede film van Batman, The Dark Knight, is nog beter dan Batman Begins. Alles klopt in deze film van begin tot het einde. De acteurs zijn helemaal top, vooral The Joker (Heath Ledger) en natuurlijk Batman (Christian Bale) zijn echt aan elkaar gewaagd en zetten een waanzinnig goede rol neer, alleen erg jammer dat Heath Ledger enkele maanden voor dat de film in première ging is overleden aan een overdosis medicatie. De film is spannend van begin tot het einde. De filmset is geweldig en erg goed, net zoals het camerawerk. Al met al een echt waanzinnig goede film, met top-acteurs zoals o.a. Morgan Freeman, Michael Cane, Eric Roberts. Deze film is ook opgedragen aan de overleden Joker, Heath Ledger en een stuntman, die tijdens een stunt tegen een boom aan reed! Zeker een film die gezien moet worden, ik was zeer blij verrast. Topfilm van hoog niveau!!! Snel deel drie kijken: The Dark Knight Rises.

Reviews

Anoniem
Al met al een echt waanzinnig goede film, met top-acteurs zoals o.a. Morgan Freeman, Michael Cane, Eric Roberts. Wat zit deze film goed in elkaar en is hij weer een mooi vervolg op de voorgaande Batman films, echt heel leuk en goed. We waren van begin tot einde helemaal geboeid!! Een echte aanrader voor de familie!!
Stefan
Geweldige film met een droomcast. En de special effects.... wauw! Als je ook maar een beetje houdt van dit genre is dit een echte aanrader. The Dark Knight & The Dark Knight Rises zijn met stip de beste films uit deze filmserie. Simpelweg omdat het laatste deel nóg beter is geef ik deze film een 9, maar eigenlijk verdient 'ie meer...
Conny
Het vervolg op Batman begins, wat ook al een prima film was. En dat is deze ook. Een goede film met goed acteerwerk vooral van Heath Ledger (speelt zijn rol van slechterik met verve) maar ook Christian Bale komt goed tot zijn recht in deze film. Film verveelt geen seconde. Zeker kijken! (en op naar deel 3).
Anoniem
Een leuke Batman-film met een hoop leuke stunts. Vooral de technische snufjes waren erg spectaculair. Ook de stunts die er waren vonden wij erg leuk. Een typische en goede Batman-film.
Het verhaal zat goed in elkaar en was duidelijk, maar is natuurlijk bij een Batman film een vast gegeven.
Anoniem
Spannend, dramatisch, mooie film!
Amy
Dit is een hele spannende en mooie actie/komedie film waarin goed en kwaad niet altijd even duidelijk zijn. Acteerwerk is indringend en angstaanjagend (de Joker!). Het enige mindere eraan is de rare stem die Bruce Wayne opzet als hij Batman is maar dat hoort er denk ik bij en went als je eenmaal in de film zit.
Jeroen
De beste batman film ooit gemaakt. Fantastisch acteerwerk. Voor de Joker zit volledig in zijn rol en speelt het zeer geloofwaardig. Echt een topfilm!
loading