The Bourne Identity: Jason Bourne wordt gered uit zee en lijdt aan geheugenverlies. Hij is bijna dood en heeft niets anders bij zich dan kogels in zijn rug en het bankrekeningnummer van een Zwitserse bank in zijn heup. Hoewel hij totaal geen indentiteit of achtergrond heeft, is hij buitengewoon goed in vechten en zelfverdediging en spreekt hij veel talen. Dit duidt op een gevaarlijk verleden, in het heden is hij gedesorienteerd en op zijn hoede. Er volgt een zoektocht waarbij hij wil ontdekken wie hij is en waarom zijn leven deze gevaarlijke wending heeft genomen.
×
The Bourne Identity
Jason Bourne wordt gered uit zee en lijdt aan geheugenverlies. Hij is bijna dood en heeft niets anders bij zich dan kogels in zijn rug en het bankrekeningnummer van een Zwitserse bank in zijn heup. Hoewel hij totaal geen indentiteit of achtergrond heeft, is hij buitengewoon goed in vechten en zelfverdediging en spreekt hij veel talen. Dit duidt op een gevaarlijk verleden, in het heden is hij gedesorienteerd en op zijn hoede. Er volgt een zoektocht waarbij hij wil ontdekken wie hij is en waarom zijn leven deze gevaarlijke wending heeft genomen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)The Bourne Identity
Geschreven door: Anoniem
   23-02-2013
The Bourne Identity is het eerste deel van de Bourne-trilogie met Matt Damon. Matt Damon speelt weer geweldig. Ook de Duitse actrice Franka Potente doet het goed. Deze film is van de eerste tot de laatste minuut spannend. Je moet wel tamelijk goed opletten, zo snel gaat het allemaal. Dit maakt de film juist weer heel leuk. Een dikke acht.
Geschreven door: Anoniem
   11-02-2013
Het begin van een goede reeks films. Deze film is zeer spannend, je blijft vanaf minuut 1 op de punt van de stoel zitten omdat er constant actie is. 1 van de beste actie films sinds jaren, de volgende delen van de Bourne-serie zijn ook top. Alleen moet ik nageven dat Matt Damon toch wel het beste is van de Bourne- serie qua acteerwerk.
Geschreven door: Anoniem
   09-11-2010
Jammer het laatste deel. Ijzersterk verhaal. Heb je deel 1 en 2 gezien. Kijk deze ook dan is het verhaal compleet. Ook dit deel stelt je niet teleur.
Schrijf zelf een review
loading