The Bourne Supremacy (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Oscar-winnaar Matt Damon is weer op de vlucht als Jason Bourne, de door de CIA opgeleide moordmachine. Bourne...
The Bourne Supremacy

The Bourne Supremacy

Thriller Actie
Taal: Engels Jaar: 2004 Duur: 1 u 44 min

Oscar-winnaar Matt Damon is weer op de vlucht als Jason Bourne, de door de CIA opgeleide moordmachine. Bourne lijdt aan geheugenverlies en heeft zijn gewelddadige verleden verruild voor een doorsnee bestaan met zijn vriendin Marie. Zijn plannen voor een rustig leventje gaan echter in rook op als hij ternauwernood ontsnapt aan een moordaanslag. Opgejaagd door een onbekende vijand laat Bourne zien dat hij geen gemakkelijk doelwit is en dat niemand zijn kundigheid, uithoudingsvermogen en vastberadenheid mag onderschatten.

CIA Spannend Realistisch Geheugenverlies Autoachtervolging 2000s Europa

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Sandra
Dit is een spannende film. Deel 1 hadden wij al gezien. Deze was erg goed maar deze is misschien zelfs wel beter! Je blijft de hele film op het puntje van je stoel zitten ! Dus zeker aan te raden! Meestal is het tweede deel slechter dan de eerste film maar dat is hier zeker niet het geval !
En ja als ik eerlijk ben is Matt natuurlijk een lekkerding !!!! Kijken dus !

Reviews

Anoniem
Ik was vroeger een fan van de Ludlum-boeken. Dikke en soms best wel ingewikkelde boeken met meerdere verhaallijnen en dubbele bodems erin. Dat je dat niet allemaal kan overbrengen in een film begrijp ik ten zeerste. Maar deze verhaallijn wijkt wel erg ver af, en dat is jammer. De film is spannend maar gaat eigenlijk wel zijn eigen gang en heeft maar ten dele nog wat te maken met de boeken. De acties zijn leuk om naar te kijken maar verre van realistisch. Het eind is wat vaag, maar misschien wordt dat door deel drie ook te gaan kijken duidelijker.
Stefan
Gave film. Mooi in elkaar gezet en continu spannend. Verhaallijn is ok, cast is goed, actie prima en daarom geef ik de film een 8. Ga het 3e deel ook gelijk kijken.
Matt Damon zet het karakter echt goed weg elke keer. Als je van een beetje spanning houdt, kijken!
Anoniem
Ook het tweede deel van The Bourne-triologie met Matt Damon is weer vanaf de eerste minuut spannend. Ook in dit deel moet je goed opletten, omdat het allemaal in een vlug tempo gaat. De film blijft verrassend en spannend. Heel leuk is dat de film op dezelfde manier als het eerste deel is gemaakt. Het sluit echt op elkaar aan. Ook de filmmuziek blijft hetzelfde, wat deze aansluiting helemaal rond maakt. Een dikke acht weer.
Anoniem
Na het succesvolle deel 1 van de Bourne-serie kon 2 niet uitblijven om te gaan kijken. Zoals de voorgaande film weer zeer spannend en tot de laatste minuut zit je op de punt van de stoel.
Acteerwerk is zeer goed en de scènes zijn zeer goed in elkaar gezet zeker wel een aanrader om te gaan kijken!
Anoniem
Het 2e deel. Blijft nog steeds een boeiend actievol verhaal. En als je het 1e deel hebt gezien kan deze ook zeker niet ontbreken om ook te gaan kijke.
loading