Lucy (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lucy is een jonge vrouw die op vreselijke wijze gedwongen wordt om drugs te smokkelen. Per ongeluk komt zij in aanraking met...
Lucy

Lucy

Actie Sciencefiction Thriller
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 26 min

Lucy is een jonge vrouw die op vreselijke wijze gedwongen wordt om drugs te smokkelen. Per ongeluk komt zij in aanraking met de drugs, die haar op een mysterieuze manier bovenmenselijke krachten geven. Ze kan kennis direct absorberen, is in staat om objecten met haar geest te verplaatsen en ze kan geen pijn of leed voelen. Ze trekt vervolgens ten strijde tegen de onverlaten die haar te grazen namen.

Visuele effecten Bovenmenselijk Intens Menselijke evolutie Telekinese Taipei

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anneke
Topfilm en top geacteerd. Het idee wat hier wordt uitgewerkt is dus werkelijkheid. Diegene die hem tegen vinden vallen hebben het niet begrepen.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Natanaël
De voorstukjes zijn zeer veelbelovend, de film viel me persoonlijk nogal tegen. Toch een zeven, want er waren wel mooie special effects, goeie acteurs en mooie scenes. De filosofie en 'wijsheden' in deze film vind ik nogal vergezocht en de clou ontgaat me totaal. Ik had iets meer spectaculaire actie verwacht en iets minder bloederig geheel. Het verhaal was toch wel leuk, al was het niet helemaal logisch opgebouwd en vind ik het einde waardeloos.
Glenn
Het begin is top! Snelle actie maar gaanderweg neemt de film een ongeloofwaardige wending. Eigenlijk steeds meer teleurstellend. Ik kan er niet meer dan een 6 voor geven. En dan met name voor het begin van de film. Acteerwerk Scarlett Johanson is ook niet super. De Jappen zijn zeer geloofwaardig in hun maffiarol.
Johan
Een film die van het begin tot het einde boeit en blijft boeien. De menselijke verbeelding slaat wel weer volop op hol maar anderzijds is het toch beangstigend om te bedenken dat dit werkelijkheid zou kunnen zijn. Scarlet speelt opnieuw de sterren van de hemel wat bewijst dat ze alle rollen aankan. Wel wat jammer dat de film niet langer duurde want er hadden in dit verhaal toch nog heel wat pareltjes kunnen bijgevoegd worden wat de verbeelding des te meer zou prikkelen. De beelden van de cellenoverdracht en dergelijke meer zijn leuk om te zien. Een mooie film die een 8 krijgt en waard is.
Nicole
Wat een super indrukwekkende en schitterende film is dit. Hier heb ik geen woorden voor, zit nog compleet na te genieten. Actrice Scarlett Johansson) als de 25 jarige Lucy zet in deze film zo'n overtuigende en prachtige rol neer, top!
'Lucy' is een film die boeiend en je meeneemt van het begin tot het einde. De setting, verhaallijn en visual en special effecten zijn zo waanzinnig goed en mooi in beeld gebracht, dat je adem gewoon stil blijft staan (ik geloof niet dat ik dit ooit eerder in een film gezien heb).
"Lucy" is een Engel/Koreaanse/Fransstalige Franse actie-sciencefictionfilm uit 2014, geregisseerd en geschreven door Luc Besson en geproduceerd door zijn vrouw Virginie Silla. De film is opgenomen in Taipei, Paris en New York City. De film Lucy heeft de meeste visual effecten die Luc Besson geregisseerd heeft, er zitten 1.000 visual shots in de film onder senior supervisor Nicholas Brooks. Lucy is de tweede Franse film productie met het duurste budget van 49 miljoen. Deze staat in ieder geval bij mij in de top 10 en kan ik zeer zeker aanraden (mits je van dit genre houdt natuurlijk).
Geert
Lucy is een amerikaanse die in China terechtkomt. Ze heeft niet echt de beste vrienden en komt door omstandigheden terecht bij een groot drugdealer die haar en anderen wil gebruiken om een nieuwe drug te vervoeren. Wanneer ze wakker wordt merkt ze dat ze geopereerd is, men heeft bij haar een pakje met de drugs geïnplanteerd. Wanneer ze aankomt bij haar ontvanger, misbehandelt die haar en tijdens het gevecht komt de chemische stof in haar lichaam wat haar hersenactiviteit exponentieel doet groeien. Opeens gebruikt zij 20% van haar hersenen wat haar onmogelijke dingen kan laten doen, zowel mentaal als fysiek. Het % blijft toenemen en toenemen nr 100% toe. Ondertussen rekent ze af met haar achtervolgers en ontmoet ze een wetenschapper, gespeeld door Freeman, die zijn theorie nu in haar ziet in praktijk gaan. What happens when she hits 100%? Ik had er op zich meer van verwacht, goede acteurs, sterk verhaal, maar je blijft toch altijd een beetje op je honger zitten. Buiten de vraag van wat bij 100% doet ze eigenlijk niet veel met haar nieuwe capaciteiten, beetje gemiste kans vind ik.
Laura
Aanrader! Naast de prachtige verschijning van Scarlett Johansson is het een spannende en originele film, mooi vormgegeven.
mario
Redelijk orgineel gebracht oud idee. Zowat elke grootmeester der Sci-Fi heeft dit thema wel aangesneden. Maar het vroeg een Luc Besson om het in een simpel visueel spectakel te frotten. Ik kon het wel smaken. Desondanks de compleet verkeerde basispremisse.
Gerard
Boeiend gegeven, waarbij weer mooi te zien is dat de zucht naar geld de wereld verziekt. Het blijft lastig om sf op een geloofwaardige manier te verfilmen. Lange saaie stukken met de bekende beelden hoe informatie door neuronen gaat en evenzo beelden van sterrennevels etc. Daar lijken we helaas niet aan te kunnen ontkomen. De hoofdrolspelers maken een hoop goed. Snelle film met eigenlijk wel heel erg veel geweld.
loading