Batman Begins (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In Batman Begins vertelt de gevierde regisseur Christopher Nolan de ontstaansgeschiedenis van de legendarische Dark...
Batman Begins

Batman Begins

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2005 Duur: 2 u 14 min

In Batman Begins vertelt de gevierde regisseur Christopher Nolan de ontstaansgeschiedenis van de legendarische Dark Knight. Nadat zijn ouders voor zijn ogen vermoord werden, reist de verbitterde erfgenaam Bruce Wayne de wereld rond, op zoek naar een manier om onrecht te bestrijden. Met de steun van zijn trouwe butler Alfred, de politie-inspecteur Jim Gordon en zijn bondgenoot Lucius Fox, keert Wayne uiteindelijk naar Gotham City terug om er zijn alter ego op de wereld los te laten: Batman.

Gerechtigheid Duisternis Rechtvaardigheid Gothic esthetiek Gotham City

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Nicole
Echt een super film, spannend, waanzinnig decor, goede special en visual effects. En echt geweldige acteurs. Christian Bale (Bruce/Batman), Morgan Freeman, Rutger Hauer, Liam Neeson, Kate Holmes, Michael Cane en noem maar op. Ik denk ook zoals ik nu even snel kan bedenken dat er van het stripfiguur Batman wel de meeste films zijn gemaakt, want volgens mijn info werd voor 50 jaar terug al de eerste series uitgezonden. Dit eerste deel van de Trilogie (nieuwe) Batmanfilms laat zien waardoor Batman ontstaan is, van klein jongentje naar waar hij nu staat. In deze film en dit verhaal heeft alles wat je, je maar in een film kunt wensen, actie, spanning, tintje humor, fantasie, gewoon de hele opzet is geweldig in beeld gebracht! Wat mij aan betreft zeker een must see film, snel naar deel twee, ben benieuwd? Ik vond deze film echt super te gek! Geef nu een 9 omdat deel twee Batman: The Dark Night misschien nog beter is?

Reviews

Marthe
Goed eerste deel van de Batman trilogie. Je ziet hoe een klein jongetje uiteindelijk besluit Batman te worden. Spannend verhaal met goede acteurs en ook een rol voor onze 'eigen' Rutger Hauer. Op sommige momenten is het verhaal wat ongeloofwaardig, maar dit maakt de film over het algemeen niet minder leuk om te kijken.
Rogier
Topfilm voor de liefhebber! Actie, romantiek, drama... wat wil een mens nog meer in een film? Film boeit van A tot Z. Als je deze ziet, wil je de rest van de films ook zien.
loading