Gladiator (2000) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Romeinse generaal Maximus wordt ter dood veroordeeld door Commodus, de boosaardige troonopvolger van Marcus Aurelius....
Gladiator

Gladiator

Actie
Taal: Engels Jaar: 2000 Duur: 2 u 29 min

De Romeinse generaal Maximus wordt ter dood veroordeeld door Commodus, de boosaardige troonopvolger van Marcus Aurelius. Maximus kan op het nippertje ontsnappen, maar zijn vrouw en zoon worden bruut vermoord. Als hij uitgeput hun zielloze lichamen heeft begraven, wordt hij gevonden door slavenhandelaren die hem doorverkopen aan de gladiatorenmeester Proximo. Proximo weet Maximus aan het vechten te krijgen in het Colosseum als gladiator en al snel begint Maximus te beseffen dat dit wellicht de enige kans is om zich te wreken op de keizer.

Gladiatoren Spectaculair Intense Historisch drama Epische gevechten Historisch Oude Rome

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Dit is echt 1 van mijn favoriete films!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Goed
Ingrid
Deze film is ondertussen een klassieker, maar zeker eentje die niet snel gaat vervelen. Spannend verhaal met een paar effecten waar mijn zoon van 10 toch wel rode wangen van kreeg. Gelukkig is het op historie gebaseerd en zijn de effecten goed uit te leggen als je ze in de tijd plaatst. We hebben een fijn filmavondje gehad met dit verhaal.
Anoniem
Ik heb de film voor de 20ste keer bekeken en hij blijft me van seconde 1 pakken. Mooi heroÔsch verhaal, briljante acteur (Crowe) en prachtige muziek waar je echt door wordt gepakt. Een tien, zonder enige twijfel de mooiste film die ik ooit heb gezien en misschien ook wel zal zien.
Angelique
Natuurlijk is de Gladiator nu al een klassieker, hoort thuis n de beste 25 film aller tijden. Een verhaal over liefde, respect, wraak en hebzucht. Compleet meeslepend en is een Oscar waardig. Voor de verwende filmfans een absolute aanrader!!
sabrina
zeer goeie film
Anne
Echt een hele mooie ontroerende film, met geweldige spelers erin. Mooie efecten en stunts. Mooie film voor 's avonds op de bank. Ik zou ook nog wel eens een keer naar Rome willen om dat colloseum te zien. Lijkt me echt supergaaf.
nathalie
Fantastische film, mooie stuns, mooi echt mooi gemaakt, geen een moment verveeld ik zal hem aan iedereen aanraden en ik koop de film op dvd, dikke 10.
Jeroen
Goed acteerwerk, mooie special effects. Vooral het colloseum is prachtig nagemaakt. Goed verhaal, goed uitgewerkt. Echt een toppertje.
loading