Upgrade (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een wrede straatroof waarbij de vrouw van Grey Trace wordt vermoord en hij zelf verlamd raakt, wordt Grey benaderd door...
Upgrade

Upgrade

Sciencefiction Actie
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 35 min

Na een wrede straatroof waarbij de vrouw van Grey Trace wordt vermoord en hij zelf verlamd raakt, wordt Grey benaderd door een uitvinder en miljardair die zijn lichaam een 'upgrade' wil geven door toepassing van een experimentele medische behandeling. Het geneesmiddel verschaft Grey lichamelijke gaven die hij nooit eerder heeft ervaren en het vermogen om op meedogenloze wijze wraak te nemen nemen op diegenen die zijn vrouw vermoordden en hem voor dood achterlieten.

Gevechtsscènes Wraakzuchtig Thriller Wraak Futuristisch Toekomstig Stedelijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Jurgen
De omschrijving klopt niet met de film, die is echt erg goed. Sterk verhaal, goede effecten, goede acteurs. Gewoon kijken.
loading