The Matrix: Waarneming: Onze alledaagse wereld is echt. Realiteit: Deze wereld is bedrog, een gedetailleerde leugen voortgebracht door oppermachtige machines met kunstmatige intelligentie die ons leven beheersen. Verbijsterende stunts. Verbluffende technobeelden. Mega-actie. Keanu Reeves en Laurence Fishburne leiden de strijd voor de bevrijding van het menselijk ras in The Matrix.
×
The Matrix
Waarneming: Onze alledaagse wereld is echt. Realiteit: Deze wereld is bedrog, een gedetailleerde leugen voortgebracht door oppermachtige machines met kunstmatige intelligentie die ons leven beheersen. Verbijsterende stunts. Verbluffende technobeelden. Mega-actie. Keanu Reeves en Laurence Fishburne leiden de strijd voor de bevrijding van het menselijk ras in The Matrix.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)The Matrix
Geschreven door: Anoniem
   05-01-2014
Ik vind het een hele leuke film. Echt een unieke film, want ik hou van actiefilms en ik vind het knap dat ze zomaar dingen kunnen leren via een programma. Kijk deze film. Dit is echt een hele gave film ik raad het jullie aan. Maar kijk wel eerst de eerste 2 delen, dan wordt het spannend.
Geschreven door: Bruno
   01-10-2013
The Matrix is een klassieker. Het is een unieke combinatie van actie en scifi. Een echte aanrader voor iedereen die hem nog niet gezien heeft.
Schrijf zelf een review
loading