The Matrix (1999) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Waarneming: Onze alledaagse wereld is echt. Realiteit: Deze wereld is bedrog, een gedetailleerde leugen voortgebracht...
The Matrix

The Matrix

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 1999 Duur: 2 u 11 min

Waarneming: Onze alledaagse wereld is echt. Realiteit: Deze wereld is bedrog, een gedetailleerde leugen voortgebracht door oppermachtige machines met kunstmatige intelligentie die ons leven beheersen. Verbijsterende stunts. Verbluffende technobeelden. Mega-actie. Keanu Reeves en Laurence Fishburne leiden de strijd voor de bevrijding van het menselijk ras in The Matrix.

Bullet time Cyberpunk Dystopisch Realiteitsvraag Speciale effecten Toekomstig Verwoeste Aarde

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik vind het een hele leuke film. Echt een unieke film, want ik hou van actiefilms en ik vind het knap dat ze zomaar dingen kunnen leren via een programma. Kijk deze film. Dit is echt een hele gave film ik raad het jullie aan. Maar kijk wel eerst de eerste 2 delen, dan wordt het spannend.

Reviews

Bruno
The Matrix is een klassieker. Het is een unieke combinatie van actie en scifi. Een echte aanrader voor iedereen die hem nog niet gezien heeft.
loading