The Maze Runner: Wanneer Thomas wakker wordt, zit hij met een groep jongens gevangen in een gigantisch labyrint dat voortdurend verandert. Van de buitenwereld herinnert hij zich niets meer, behalve vreemde dromen over een mysterieuze organisatie genaamd W.C.K.D. Door fragmenten van zijn verleden te verzamelen met aanwijzingen die hij in het labyrint vindt, moet Thomas samen met de andere 'renners' een manier zien te vinden om te ontsnappen.
×
The Maze Runner
Wanneer Thomas wakker wordt, zit hij met een groep jongens gevangen in een gigantisch labyrint dat voortdurend verandert. Van de buitenwereld herinnert hij zich niets meer, behalve vreemde dromen over een mysterieuze organisatie genaamd W.C.K.D. Door fragmenten van zijn verleden te verzamelen met aanwijzingen die hij in het labyrint vindt, moet Thomas samen met de andere 'renners' een manier zien te vinden om te ontsnappen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (5)The Maze Runner
Geschreven door: Ashna
   07-05-2015
Wat mij betreft veel beter dan The Hunger Games.Ook al betreft het hier het eerste deel van een trilogie, het zag er zeer bevredigend uit. Er worden genoeg verstrekt om je te laten smachten naar het onvermijdelijke tweede deel. Heeft heel wat losse elementen die nog duidelijk moet worden. Geweldige opbouw voor een trilogie. Ik vond het een geweldige film. Van mij krijgt ie een volle 8
Geschreven door: Aukje
   11-04-2015
The maze runner is vergelijkbare met the hunger games. Ik vond het verhaal goed gebracht, mooi neer gezet.. Zeker een aanrader..
Geschreven door: Geert
   05-04-2015
The Maze Runner past in het rijtje waar ook The Hunger Games in thuis horen. Futuristisch maar dan zonder de SciFi effecten. Thomas wordt wakker in een groot labyrint waar ook anderen reeds langer vertoeven. Zij hebben in het midden een leefruimte gecreŽerd,maar het labyrinth lijkt hun enige uitweg. Elke dag gaan er runners naar binnen om het in kaart te brengen,s'nachts ben je er beter niet want dan komen de grievers, robotachtige reuzespinnen. Thomas is heel nieuwsgierig en als runner raakt hij steeds verder en dieper,hij is vast besloten hen hieruit te halen. De film kent een deel 2 en 3..
Geschreven door: Jim
   13-03-2015
Ik vindt het een beetje matige film. Is een klein beetje te vergelijken met the hunger games of zo.meer voor wat jongere mensen bedoeld denk ik het einde vondt ik ook minder. Maar toch wel een vermakelijke film. Een aanrader als je verder alles al gezien hebt.
Geschreven door: Sandra
   22-02-2015
Zeer goeie pakkende film geen moment de tijd om af te dwalen , blijft je vast houden . Goede scenes , wel soms zo verfilmd dat te snel gaat en je de beelden ,ff niet kunt volgen .Goede cast! Topfilm . Aan het einde te merken komt er nog wel een tweede deel ,zou super zijn . Samen met mijn dochter ,van 13 , gekeken .Wel in de middag .maar goed te doen . Echte aanrader ! Oo kan niet wachten op een tweede deel Sandra
Schrijf zelf een review
loading