Alien: Covenant: In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alienfilmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand vande Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.
×
Alien: Covenant
In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alienfilmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand vande Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (4)Alien: Covenant
Geschreven door: Ronald
   18-10-2017
Ik heb, denk ik, alle alien-films gezien. Nu ik deze film gezien heb, krijg ik het gevoel dat het alien-verhaal verteld is. Ik heb de film met plezier bekeken maar er zijn geen verrassende plots of andere wendingen in het verhaal. Dat maakt de film ergens vlak en voorspelbaar. De eerste film is in mijn ogen nog steeds de beste en origineelste.
Geschreven door: Sid
   07-10-2017
ZEER GOEDE SCIENCE FICTION FILM HET AANBEVELEN WAARDIG
GROET
SID
Geschreven door: Geert
   18-09-2017
Deze film is een vervolg op Prometheus en bevindt zich 10j later id tijd. Opnieuw is een ruimteschip, de Covenant en zijn bemanning, op zoek naar een planeet waar de mens zich kan vestigen en een kolonie kan starten. Door een ontvangen bericht beslissen ze af te wijken naar een planeet die ideaal lijkt voor menselijk leven. Minder sterk dan 1e film vind ik, ook niet meer zo verrassend al is het opduiken van een oud gediende wel een goede twist. Knappe effects maar de aliens zijn niet nadrukkelijk genoeg aanwezig, ook het verhaal van Prometheus was sterker. Wachten op nr 3 nu.
Geschreven door: Marco
   12-09-2017
Degelijke reboot die heel wat wegheeft met het orgineel, Alien, die onbetwist de beste van de serie is.
Schrijf zelf een review
loading