Alien: Covenant (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alienfilmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant...
Alien: Covenant

Alien: Covenant

Actie Sciencefiction
6.90 Taal:Engels Jaar:2017 Duur:1 u 57 min

In dit nieuwe hoofdstuk uit de baanbrekende Alienfilmreeks stuit de bemanning van het koloniale schip Covenant tijdens een reis naar een planeet aan de rand vande Melkweg op een schijnbaar onontdekt paradijs. Het blijkt echter een duistere en gevaarlijke wereld te zijn. En als ze een dreiging ontdekken die hun ergste nachtmerries overtreft, beginnen ze aan een angstaanjagende ontsnappingsmissie.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (4)

6.90/10.0
7
Ronald
18-10-2017
Ik heb, denk ik, alle alien-films gezien. Nu ik deze film gezien heb, krijg ik het gevoel dat het alien-verhaal verteld is. Ik heb de film met plezier bekeken maar er zijn geen verrassende plots of andere wendingen in het verhaal. Dat maakt de film ergens vlak en voorspelbaar. De eerste film is in mijn ogen nog steeds de beste en origineelste.
8
Sid
07-10-2017
ZEER GOEDE SCIENCE FICTION FILM HET AANBEVELEN WAARDIG
GROET
SID
7
Geert
18-09-2017
Deze film is een vervolg op Prometheus en bevindt zich 10j later id tijd. Opnieuw is een ruimteschip, de Covenant en zijn bemanning, op zoek naar een planeet waar de mens zich kan vestigen en een kolonie kan starten. Door een ontvangen bericht beslissen ze af te wijken naar een planeet die ideaal lijkt voor menselijk leven. Minder sterk dan 1e film vind ik, ook niet meer zo verrassend al is het opduiken van een oud gediende wel een goede twist. Knappe effects maar de aliens zijn niet nadrukkelijk genoeg aanwezig, ook het verhaal van Prometheus was sterker. Wachten op nr 3 nu.
7
Marco
12-09-2017
Degelijke reboot die heel wat wegheeft met het orgineel, Alien, die onbetwist de beste van de serie is.
loading