Arena (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hoe verdien je een fortuin aan de bloeddorstigheid van miljoenen? Een sadistische zakenman staat aan het hoofd van een...
Arena

Arena

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 30 min

Hoe verdien je een fortuin aan de bloeddorstigheid van miljoenen? Een sadistische zakenman staat aan het hoofd van een uiterst gewelddadige en wrede online arena, waarin gevochten wordt tot een van de gladiatoren dood is. Zijn nieuwste krijger is David Lord, een ontvoerde brandweerman. Om zijn vrijheid terug te krijgen, moet Lord een serie dodelijke gevechten aangaan. Maar met nog één zwaargevecht voor de boeg, richt Lord een ware slachting aan en dreigt hij de onderneming te vernietigen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Arena aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Wauw... een hele goede film, heb op het puntje van mijn stoel gezeten! Je denk te weten hoe het verhaal zich af gaat spelen, totdat het een plotselinge onverwachte wending krijgt! Spannend, horror, actie alles zit in deze film verwerkt! Goed gespeeld door samuel Jackson en kellan Lutz, vooral Kellan Lutz (David Lord) was kei goed in z'n rol! Zeker een aanrader!!

Reviews

Bonny
Ik dacht lekker even een leuk filmpie zien met Samuel L. Jackson. Hier had ik toch meer van verwacht. Natuurlijk geen topfilm maar op zijn minst een leuk tussendoortje. Film gaat niet over geloofwaardigheid, maar is gewoon een strakke actiefilm. De actiescènes zien er gelikt uit. Het geweld wordt overzichtelijk – en niet kinderachtig – in beeld gebracht. Helaas blijft het bij een paar mooie scènes en wordt de rest van de film gevuld met beelden die voor een verhaal door moeten gaan. 'Arena’ is een vermakelijke B-film die met het verstand op nul prima te verhapstukken is. Het acteerwerk is erg slap.
Anoniem
Zoals hiervoor vermeld had ik gedacht dat het een B-film was. Getipt door kennis en toch maar even gehuurd. Verbazend goede actiefilm. Jackson en Lutz in goede rol. Een keiharde actie film die ondanks zijn vele soortgelijke voorgangers toch een topper is. Zelfs nog, voor mij dan, een onverwachte wending in het verhaal. Een aanrader voor de echte actie/knok films.
Bram
Lekkere actiefilm en is van een goed niveau, ondanks dat de cover doet vermoeden dat het een B film is. Goed geacteerd. Lekkere snelle film en lekker bloederige actie. Het eind doet vermoeden dat er nog een 2de deel komt. Als die uitkomt, ga ik 'm zeker huren!
Jelka
Spectaculaire film van Quintin Tarantino. Als je van spanning en brute films houdt is dit een geweldige film. Je zit gelijk in de film en hij neemt je mee. En het oog wil ook wat! We vonden zelfs dat de film nog langer mocht duren ook.
Maarten
Film met een paar onverwachte wendingen, maar over het algemeen vrij eentonig. Een aanrader voor mensen die van bloederige actiefilms houden. Hier is van het begin tot het einde geen tekort aan. Voor mij graag toch een film met iets meer verhaal.
Anoniem
Deze film heeft me verrast. Wanneer je de cover bekijkt lijkt de film op het eerste gezicht een B film. De film zit juist er goed in elkaar en kijkt lekker weg. Voor de echte actiefilmliefhebbers is dit een must see. Eind is anders dan verwacht! Beoordeeld met een 7
Ilana
Top! Een geweldig spannende film. Beetje bloederig, maar goed, het verhaal maakt veel goed. Een paar onverwachte wendingen maken dat je met spanning blijft kijken. Goede acteerkunsten van Samuel L. Jackson, maar die van Kellan Lutz zijn zeker zo goed. Ook een mooie rol van de Zweedse actrice Katia Winter overigens.
Carlo
Super spannende film met alles erop en eraan, spanning, sensatie en actie met mooie gevechten en mooi gefilmd. Ik heb er echt van genoten. Ook op het einde van de film is er een onverwachte wending.
loading