Guardians of the Galaxy (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De onbezonnen avonturier Peter Quill wordt doelwit van een meedogenloze klopjacht nadat hij een...
Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy

Actie Sciencefiction Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 56 min

De onbezonnen avonturier Peter Quill wordt doelwit van een meedogenloze klopjacht nadat hij een mysterieuze orb steelt van Ronan, een machtige schurk die met zijn plannen het hele universum in gevaar brengt. Als Quill ontdekt dat de ware kracht van de orb de kosmos in gevaar brengt, moet hij alles op alles zetten om niet alleen samen te werken met zijn rivalen, maar ook het lot van de Melkweg veilig te stellen.

Soundtrack Ruimtevlucht Humoristisch Kleurrijk Futuristisch Morag

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Shirley
Peter Quill, wordt na het overlijden ontvoerd door een ruimteschip. Jaren later is hij op rooftocht en krijgt een orb in handen. De orb is zo krachtig dat hij in een oogwenk een planeet kan vernietigen. Gaandeweg ontdekt Peter dat hij ook goede kwaliteiten heeft en krijgt hij vier goede vrienden, waarmee later ook de wereld redt. Deze Marvelfilm is grappig, maar ik had hem toch wel iets serieuzer verwacht. Zeker als ik kijk naar Captain America en andere marvelfilms.

Reviews

Geert
Film uit de Marvel-stal waar we ook the Avengers, IronMan, Thor en anderen kennen. Op zich vind ik deze toch de mindere film in heel de reeks. Quill is een jonge die na het overlijden van zijn moeder, door een ruimteschip meegenomen wordt en dan srpingen we een 20tal jaar verder in de tijd. Quill is een loner die door de ruimte reist, steelt, en enkel voor zichzelf opkomt, zonder daarbij slechte bedoelingen te hebben. Op bestelling steelt hij de orb, een bol met magische krachten, die echter door velen gegeerd is daar hij ultimen kracht geeft, zo ook Ronan, die wil heersen over het universum. De jacht begint dus om die bol te beschermen en voor de andere om het te bemachtigen. De film is wel doorspekt door veel humor, maar het verhaal kan niet sterk boeien. Del Toro en Saldana spelen mee en van anderen characters worden de stemmen geleverd door bvb Bradley Cooper. Deftige acteurs dus maar ze kunnen de film niet echt naar een hoger niveau tillen, het niveau dat we kennen van de andere films uit de reeks. Zeker geen slechte film maar niet overweldigend.
loading