Dawn of the Planet of the Apes (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is tien jaar geleden sinds er een virus is uitgebroken dat een groot deel van de mensheid heeft...
Dawn of the Planet of the Apes

Dawn of the Planet of the Apes

Actie Drama Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 5 min

Het is tien jaar geleden sinds er een virus is uitgebroken dat een groot deel van de mensheid heeft uitgeroeid. De natie van genetisch gemanipuleerde apen onder leiding van Caesar blijft groeien en wordt bedreigd door de groep mensen die het dodelijke virus hebben overleefd. Ze lijken in vrede met elkaar te leven, maar dit blijkt van korte duur wanneer er een oorlog ontstaat die zal bepalen wie de heersende macht op de aarde zal zijn.

Innovatieve CGI Spannend Oorlog CGI Apen Toekomstige Wereld Verwoeste Stad

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Geweldige film en mooi weergegeven. Mooie special effects en een goed vervolg op de vorige, het stuk in het ouderlijk huis is een leuk detail.
Mooi einde dus we zijn al weer nieuwsgierig naar het volgende deel.

Reviews

Joyce
Een mooie spannende film in de reeks van Planet of the Apes. De film zit vol spannende effecten en kosten nog moeite word gespaard om zo realistisch mogelijk alles op beeld te brengen. Het verhaal sluit mooi aan op het vorige deel, maar heeft ook hele eigen lijnen, wat het een spannende film maakt om naar te kijken. Een goede actiefilm met een dierlijk tintje.
Geert
Geweldig gemaakt, die animated scenes zijn levensecht, ongeloofelijk. Het verhaal echter was ad zwakke kant en maakt het voor mij de minste uit de reeks. Het virus heeft ondertussen heel de mensheid uitgeroeid op enkele immune mensen die zich hebben verenigd en hebben verschanst id stad. De stad loop echter leeg aan electriciteit en voorzieningen. Men is aldus genoodzaakt de stad te verlaten en de bossen in te trekken, het territorium van de apen onder leiding van Ceasar. Dit zorgt voor spanning en strubbelingen maar ceasar heeft geleerd open te staan voor onderhandelingen en elkaar helpen. Dit zorgt ook binnen de apen community voor ruzie en uiteindelijk opstand, waarna de apen de mensen aanvallen en hen opsluiten als dieren, naar hoe de mens hen vroeger behandelde. Er is heel wat nodig van beide kanten om de vrede te herstellen. Komt allicht nog een paar keer een vervolg, want de mens is nog altijd niet onderworpen ad apen en ook dat maakt deel uit van de hele verhaallijn....
Bjorn
Zeer goede film!!!
Johan
Hallo,

Dit vondt ik een zeer goede film, juist omdat het er niet nep uitziet. het is ook een mooi vervolg op het eerste deel. al denk ik dat er ook nog een 3e deel komt, en dat zou helemaal niet erg zijn. het was alleen jammer dat het niet dezelfde spelers waren als in het eerste deel. maar dat laten ze later in de film ook zien waarom dat is.

het is een vermakelijke avonturen film met actie.
ik geef deze film ook een 8.

gr,
Johan
Stefan
Gave film!
Heel gaaf gemaakt, zo realistisch (als mogelijk is) neer gezet en met een goede balans tussen actie, spanning en verhaallijn. Leuke is dat deze film telkens weer in een nieuw jasje wordt gestoken en dat het ook telkens beter wordt. Ik heb me er prima mee vermaakt! Een 8.
Junita
voor de mensen die the rise ook gezien hebben is dit een echte aanrader. het verhaal is erg spannend en gaat ook verder op t eerste deel. het acteerwerk is ook dik in orde. en actie is ook voldoende aanwezig. mooie beelden maken dit als geheel tot een topper. ik geef de film een 9.
Alexander
Ik heb enorm genoten van deze sfeervolle Amerikaanse megaproductie geregisseerd door Matt Reeves. Van bij het begin is deze film meeslepend en spannend. Het verhaal is interessant en werd mooi uitgewerkt. Alles wordt verzorgd in beeld gebracht en ziet er bijzonder geloofwaardig uit. De speciale effecten zijn uitstekend. Er wordt goed geacteerd. Absolute ster van deze prent is Caesar, op fantastische wijze vertolkt door Andy Serkis. Deze film is een aanrader van formaat !
loading