Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In zijn derde schooljaar op Zweinstein komt Harry flink in de problemen. Om te beginnen...
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Avontuur Familie Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2004 Duur: 2 u 16 min

In zijn derde schooljaar op Zweinstein komt Harry flink in de problemen. Om te beginnen blaast hij zijn tante Margot op. Hij vlucht weg en hij belandt in de Wegisweg. Daar hoort hij dat Sirius Zwarts, een beruchte volgeling van jeweetwel uit de gevangenis van Azkaban is ontsnapt en het op hem gemunt heeft. Ondertussen zweven de Dementors, de gevreesde bewakers van Azkaban, dreigend rond de school en hebben een vreemd effect op Harry, terwijl een handlanger van de gehate Hij-die-niet- genoemd-mag-worden zich binnen de muren van het kasteel schuilhoudt.

Cuarón's Regie Donker Gestileerd Vriendschap Dementors 2000s Zweinstein

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Vet stoere film!!!!

Reviews

Emil
De sluipwegwijzer is echt geniaal en Harry die zichzelf ziet een Patronus oproepen, hoe bedenk je het.
Jolien
Persoonlijk vind ik deze een dipje in de reeks. De schooluniformen vallen weg, en de magische sfeer boet daarmee in. Toch blijft de plotwending tot aan het einde boeien, met dank aan Rowling.
Anoniem
Een mooie grafische weergave van Rowlings boek, vergelijkbaar met de eerdere films. De auto en the burrow waren echt zoals ik had gedacht. De jonge acteurs zijn al iets beter geworden maar nog steeds geen natuurtalenten. Om je te kunnen inleven moet je wel echt het boek gelezen hebben, anders is de film wat kort door de bocht. Kortom een aanrader als aanvulling op het boek maar niet als een opzichzelfstaande film.
Thomas
Leuke film. Heel leuk bedacht. Voor jong en oud. Blijft leuk
Anoniem
Heerlijke film voor een lekker avondje met de hele familie op de bank. Verhaal zit goed in elkaar, goed gespeeld en natuurlijk goede special effects. De film is qua spanning wel heftiger dan de eerste delen van de serie.
Anoniem
Dit is een goede film. Heel leuk bedacht. Hij is leuk voor kinderen en volwassen. Zeker een aanrader voor iedereen! Als je een deel gezien hebt, wil je de rest ook zeker zien.
loading