Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Auto's vliegen, bomen vechten terug en een geheimzinnige elf komt Harry Potter...
Harry Potter and the Chamber of Secrets

Harry Potter and the Chamber of Secrets

Avontuur Familie Kids Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2002 Duur: 2 u 34 min

Auto's vliegen, bomen vechten terug en een geheimzinnige elf komt Harry Potter waarschuwen, net nu hij aan het tweede jaar van zijn verbazingwekkende ontdekkingstocht in de wereld van hekserij en hocus-pocus wil beginnen. Het wordt een bewogen jaar op Zweinstein, met toverduels, op hol geslagen beukers en een onheilspellende, met bloed geschreven boodschap: de Geheime Kamer is geopend. Om Zweinstein te redden zullen Harry, Ron en Hermelien al hun magische krachten en moed moeten bundelen.

Magisch avontuur Tovenaarswereld Basilisk Tweede jaar Zweinstein

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Dit deel van de reeks is Harry Potter weer een jaar verder in zijn opleiding op Zwijnstein. Het is goed te zien dat alle acteurs weer een jaar verder zijn en het 'onwennige' er in het acteren van af is. Een leuk vervolg met een goed spelende Harry Potter. Net als in deel 1 kijkt het erg lekker weg, en is er een mooie sprookjesachtige sfeer. Wat ik erg goed vind is dat de film lekker onvoorspelbaar is en er diepgang in het verhaal zit.

Reviews

caroline
Spannend en heerlijk om te kijken!
Anoniem
ik vind het 4de deel leuker
Anoniem
Altijd een van mijn favoriete Harry Potter-films geweest.
Hij is leuk voor jong en oud, groot en klein. Een film voor het hele gezin. Een mooi bedacht verhaal en goed verfilmd.
Emil
De vliegende auto is een van de beste creaties van J.K.Rowling.
Jolien
Bij deze film wordt het boek fantastisch omgevormd tot scenario. Af en toe spannend voor kinderen, maar gezellig en interessant om steeds opnieuw te bekijken.
Thomas
Het blijft knap hoe ze het allemaal bedenken. Het is een film voor jong en oud. Heel de serie moet je wel eens gezien hebben.
Anoniem
Dit is een goede film. Heel leuk bedacht. Hij is leuk voor kinderen en volwassen. Zeker een aanrader voor iedereen! Als je een deel gezien hebt, wil je de rest ook zeker zien.
loading