Harry Potter and the Half Blood Prince (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Harry vermoedt dat er gevaar schuilt binnen de muren van de Hogwarts, maar Dumbledore is...
Harry Potter and the Half Blood Prince

Harry Potter and the Half Blood Prince

Familie Avontuur Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 2 u 27 min

Harry vermoedt dat er gevaar schuilt binnen de muren van de Hogwarts, maar Dumbledore is meer bezig met Harry voor te bereiden op de laatste strijd die snel nadert. Samen proberen ze een manier te vinden om de verdediging van Voldemort te doorbreken. Intussen krijgen de studenten met een tegenstander van een heel andere orde te maken. Hun hormonen spelen hun namelijk parten. Terwijl de romantiek in de lucht hangt, houdt één student zich op de vlakte.

Voldemort Duistere Tijden Magie Magische Gevechten Schooljaar Zweinstein

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
super leuk!

Reviews

Tom
Spannend en ook met romantiek. Je snapt de film wel beter als je het boek ook kent, maar echt nodig is het niet. Mooie effecten en mooie landschappen, maar hadden ze geen mooiere Ginny kunnen casten? Voor alle leeftijden vanaf een jaar of 10 een aanrader, al worden ze wel steeds volwassener qua toonzetting.
mario
Het boek gekocht en gelezen toen het net uitkwam. Staat nu stof te verzamelen in de kast. Om die turf in 2 en een half uur te proppen, heeft men ferm moeten knippen. Desalniettemin, het is een verhaallijn die gevolgd kan worden, en voor hen die zich kunnen inleven, dik in orde. Ikzelf geef in dit geval de voorkeur aan de boeken. Het is zeker geen verkeerde 'huurfilm', en als men het kan combineren met een filmmarathon-weekendje, zijn de 8 films zeker te verhapstukken. Maar dan stel ik eerder een druilerig herfstweekend voor. Nu is er te veel te doen buitenshuis, op deze broeierige zomerdag. Waar is die zwemplas?
Cobie
Een beetje jammer dat je deze film niet kunt huren. Nu heb ik hem moeten downloaden. En dat is een Harry Potter film niet perse waard. Voor de verhaallijn is het goed om deze film te kijken. Maar de boeken zelf zijn beter.
warnder
Spannende film!
Om het nieuwste deel in de bios te gaan kijken moesten we eerst dit deel nog zien.
Via deze site kon dat gemakkelijk.
Het verhaal was goed te volgen en er zitten leuke wendingen in.
Wat ons betreft een aanrader.
jaap
echt harry potter film je moet er maar van houden. aan mij niet besteed..
loading