Harry Potter en de Orde van de Feniks: NEDERLANDS ONDERTITELD. Lord Voldemort is terug, maar het Ministerie van Toverkunst doet zijn uiterste best om te voorkomen dat de magische gemeenschap de waarheid hoort. Als Omber weigert om praktijkles te geven halen Ron en Hermelien Harry over om in het geheim een select groepje leerlingen te trainen voor de komende strijd. Een verschrikkelijke krachtmeting tussen goed en kwaad vindt plaats. Maak je klaar voor de strijd!
×
Harry Potter en de Orde van de Feniks
NEDERLANDS ONDERTITELD. Lord Voldemort is terug, maar het Ministerie van Toverkunst doet zijn uiterste best om te voorkomen dat de magische gemeenschap de waarheid hoort. Als Omber weigert om praktijkles te geven halen Ron en Hermelien Harry over om in het geheim een select groepje leerlingen te trainen voor de komende strijd. Een verschrikkelijke krachtmeting tussen goed en kwaad vindt plaats. Maak je klaar voor de strijd!
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (11)Harry Potter en de Orde van de Feniks
Geschreven door: Petra
   07-07-2015
Echt een spannende, leuke en grappige film. Sommige stukken zijn soms wel een beetje eng maar dan komt het meestal wel weer goed. Hou jij ook van toveren of fantasie dan is dit een aanrader! Het leukste stuk is dat ze gaan oefenen met toveren! Het einde was wel een beetje raar, maar veder een TOP film! Kijken dus!
Geschreven door: Anoniem
   06-03-2014
Vet leuk, echt een aanrader. Er staat dat hij Engels is maar hij is ondertiteld.
Geschreven door: Anoniem
   07-01-2014
Ik vond het een super supergoede film. Ik heb ervan genoten van het begin tot het einde. Ik ben al van het prille begin tot het einde een grote Harry Potter-fan geweest. Ik vind alle acteurs goed. Mooie special effects ook en fantastisch ineen gezet. De moeite waard en een aanrader voor iedereen.
Geschreven door: Ralph
   19-02-2012
Een fantastische film, inderdaad de moeite waard! Net zoals alle andere!
Geschreven door: Anoniem
   23-01-2012
Als Harry Potter fan gewoon kijken. De moeite waard!
Geschreven door: Anoniem
   01-09-2011
Ik was nooit echt een Harry Potter fan. Maar heb onlangs toch besloten alle films te gaan kijken. Ik vind na het kijken van alle films (de laatste draait in de bios) de reeks echt geweldig en mooi gemaakt. De geluidseffecten zijn goed en het verhaal is erg spannend. Scherp beeld en mooie personages. Als je van fantasy houdt is dit echt een aanrader!
Geschreven door: Britt
   19-08-2011
Niet echt mijn ding, je moet ervan houden.
Geschreven door: Jolien
   15-08-2011
Beetje een verhaallijn tussen het 4de en het 6de boek, met een trage film als resultaat. Wel mooie acteerprestaties van Evanna Lynch!
Geschreven door: Thomas
   20-07-2011
Blijft knap hoe ze dit maken. Mooie special effects.
Weer een goeie film
Geschreven door: Anoniem
   06-07-2011
Ik blijf de Harry Potter films ontzettend goed vinden. Hoewel het officieel ontstaan is uit een kinderboekenreeks vind ik het zeker niet kinderachtig. Veel scenes zijn spannend, de special effects zijn prachtig en je bent vanaf begin tot eind geboeid. Nu meerdere keren gezien, maar nog steeds fan!
Geschreven door: Cobie
   20-04-2011
Eindelijk beschikbaar op Mejane.com. Was benieuwd hoe ze het dikste boek uit de serie zouden verfilmen. Het is ze goed gelukt om de verhaallijn over te brengen. Er zijn een aantal nieuwe karakters in dit deel. Met Loena als mijn favoriet!
Schrijf zelf een review
loading