Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lord Voldemort is terug, maar het Ministerie van Toverkunst doet zijn uiterste best om...
Harry Potter and the Order of the Phoenix

Harry Potter and the Order of the Phoenix

Avontuur Familie Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 2 u 13 min

Lord Voldemort is terug, maar het Ministerie van Toverkunst doet zijn uiterste best om te voorkomen dat de magische gemeenschap de waarheid hoort. Als Omber weigert om praktijkles te geven halen Ron en Hermelien Harry over om in het geheim een select groepje leerlingen te trainen voor de komende strijd. Een verschrikkelijke krachtmeting tussen goed en kwaad vindt plaats. Maak je klaar voor de strijd!

Personagegroei Spanning Duisternis Magie Speciale effecten Zweinstein

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Petra
Echt een spannende, leuke en grappige film. Sommige stukken zijn soms wel een beetje eng maar dan komt het meestal wel weer goed. Hou jij ook van toveren of fantasie dan is dit een aanrader! Het leukste stuk is dat ze gaan oefenen met toveren! Het einde was wel een beetje raar, maar veder een TOP film! Kijken dus!

Reviews

Anoniem
Vet leuk, echt een aanrader. Er staat dat hij Engels is maar hij is ondertiteld.
Anoniem
Ik vond het een super supergoede film. Ik heb ervan genoten van het begin tot het einde. Ik ben al van het prille begin tot het einde een grote Harry Potter-fan geweest. Ik vind alle acteurs goed. Mooie special effects ook en fantastisch ineen gezet. De moeite waard en een aanrader voor iedereen.
Ralph
Een fantastische film, inderdaad de moeite waard! Net zoals alle andere!
Anoniem
Als Harry Potter fan gewoon kijken. De moeite waard!
Anoniem
Ik was nooit echt een Harry Potter fan. Maar heb onlangs toch besloten alle films te gaan kijken. Ik vind na het kijken van alle films (de laatste draait in de bios) de reeks echt geweldig en mooi gemaakt. De geluidseffecten zijn goed en het verhaal is erg spannend. Scherp beeld en mooie personages. Als je van fantasy houdt is dit echt een aanrader!
Britt
Niet echt mijn ding, je moet ervan houden.
Jolien
Beetje een verhaallijn tussen het 4de en het 6de boek, met een trage film als resultaat. Wel mooie acteerprestaties van Evanna Lynch!
Thomas
Blijft knap hoe ze dit maken. Mooie special effects.
Weer een goeie film
Anoniem
Ik blijf de Harry Potter films ontzettend goed vinden. Hoewel het officieel ontstaan is uit een kinderboekenreeks vind ik het zeker niet kinderachtig. Veel scenes zijn spannend, de special effects zijn prachtig en je bent vanaf begin tot eind geboeid. Nu meerdere keren gezien, maar nog steeds fan!
Cobie
Eindelijk beschikbaar op Mejane.com. Was benieuwd hoe ze het dikste boek uit de serie zouden verfilmen. Het is ze goed gelukt om de verhaallijn over te brengen. Er zijn een aantal nieuwe karakters in dit deel. Met Loena als mijn favoriet!
loading