Harry Potter en de Gevangene van Azkaban: NEDERLANDS ONDERTITELD. In zijn derde schooljaar op Zweinstein komt Harry flink in de problemen. Om te beginnen blaast hij zijn tante Margot op. Hij vlucht weg en hij belandt in de Wegisweg. Daar hoort hij dat Sirius Zwarts, een beruchte volgeling van jeweetwel uit de gevangenis van Azkaban is ontsnapt en het op hem gemunt heeft. Ondertussen zweven de Dementors, de gevreesde bewakers van Azkaban, dreigend rond de school en hebben een vreemd effect op Harry, terwijl een handlanger van de gehate Hij-die-niet- genoemd-mag-worden zich binnen de muren van het kasteel schuilhoudt.
×
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
NEDERLANDS ONDERTITELD. In zijn derde schooljaar op Zweinstein komt Harry flink in de problemen. Om te beginnen blaast hij zijn tante Margot op. Hij vlucht weg en hij belandt in de Wegisweg. Daar hoort hij dat Sirius Zwarts, een beruchte volgeling van jeweetwel uit de gevangenis van Azkaban is ontsnapt en het op hem gemunt heeft. Ondertussen zweven de Dementors, de gevreesde bewakers van Azkaban, dreigend rond de school en hebben een vreemd effect op Harry, terwijl een handlanger van de gehate Hij-die-niet- genoemd-mag-worden zich binnen de muren van het kasteel schuilhoudt.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (7)Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
Geschreven door: Anoniem
   06-03-2014
Vet stoere film!!!!
Geschreven door: Emil
   07-09-2011
De sluipwegwijzer is echt geniaal en Harry die zichzelf ziet een Patronus oproepen, hoe bedenk je het.
Geschreven door: Jolien
   15-08-2011
Persoonlijk vind ik deze een dipje in de reeks. De schooluniformen vallen weg, en de magische sfeer boet daarmee in. Toch blijft de plotwending tot aan het einde boeien, met dank aan Rowling.
Geschreven door: Anoniem
   28-07-2011
Een mooie grafische weergave van Rowlings boek, vergelijkbaar met de eerdere films. De auto en the burrow waren echt zoals ik had gedacht. De jonge acteurs zijn al iets beter geworden maar nog steeds geen natuurtalenten. Om je te kunnen inleven moet je wel echt het boek gelezen hebben, anders is de film wat kort door de bocht. Kortom een aanrader als aanvulling op het boek maar niet als een opzichzelfstaande film.
Geschreven door: Thomas
   20-07-2011
Leuke film. Heel leuk bedacht. Voor jong en oud. Blijft leuk
Geschreven door: Anoniem
   18-02-2011
Heerlijke film voor een lekker avondje met de hele familie op de bank. Verhaal zit goed in elkaar, goed gespeeld en natuurlijk goede special effects. De film is qua spanning wel heftiger dan de eerste delen van de serie.
Geschreven door: Anoniem
   08-01-2011
Dit is een goede film. Heel leuk bedacht. Hij is leuk voor kinderen en volwassen. Zeker een aanrader voor iedereen! Als je een deel gezien hebt, wil je de rest ook zeker zien.
Schrijf zelf een review
loading