Harry Potter en de Geheime Kamer: NEDERLANDS ONDERTITELD. Auto's vliegen, bomen vechten terug en een geheimzinnige elf komt Harry Potter waarschuwen, net nu hij aan het tweede jaar van zijn verbazingwekkende ontdekkingstocht in de wereld van hekserij en hocus-pocus wil beginnen. Het wordt een bewogen jaar op Zweinstein, met toverduels, op hol geslagen beukers en een onheilspellende, met bloed geschreven boodschap: de Geheime Kamer is geopend. Om Zweinstein te redden zullen Harry, Ron en Hermelien al hun magische krachten en moed moeten bundelen.
×
Harry Potter en de Geheime Kamer
NEDERLANDS ONDERTITELD. Auto's vliegen, bomen vechten terug en een geheimzinnige elf komt Harry Potter waarschuwen, net nu hij aan het tweede jaar van zijn verbazingwekkende ontdekkingstocht in de wereld van hekserij en hocus-pocus wil beginnen. Het wordt een bewogen jaar op Zweinstein, met toverduels, op hol geslagen beukers en een onheilspellende, met bloed geschreven boodschap: de Geheime Kamer is geopend. Om Zweinstein te redden zullen Harry, Ron en Hermelien al hun magische krachten en moed moeten bundelen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (8)Harry Potter en de Geheime Kamer
Geschreven door: caroline
   30-12-2016
Spannend en heerlijk om te kijken!
Geschreven door: Anoniem
   17-05-2014
Dit deel van de reeks is Harry Potter weer een jaar verder in zijn opleiding op Zwijnstein. Het is goed te zien dat alle acteurs weer een jaar verder zijn en het 'onwennige' er in het acteren van af is. Een leuk vervolg met een goed spelende Harry Potter. Net als in deel 1 kijkt het erg lekker weg, en is er een mooie sprookjesachtige sfeer. Wat ik erg goed vind is dat de film lekker onvoorspelbaar is en er diepgang in het verhaal zit.
Geschreven door: Anoniem
   06-03-2014
ik vind het 4de deel leuker
Geschreven door: Anoniem
   24-12-2013
Altijd een van mijn favoriete Harry Potter-films geweest.
Hij is leuk voor jong en oud, groot en klein. Een film voor het hele gezin. Een mooi bedacht verhaal en goed verfilmd.
Geschreven door: Emil
   07-09-2011
De vliegende auto is een van de beste creaties van J.K.Rowling.
Geschreven door: Jolien
   15-08-2011
Bij deze film wordt het boek fantastisch omgevormd tot scenario. Af en toe spannend voor kinderen, maar gezellig en interessant om steeds opnieuw te bekijken.
Geschreven door: Thomas
   20-07-2011
Het blijft knap hoe ze het allemaal bedenken. Het is een film voor jong en oud. Heel de serie moet je wel eens gezien hebben.
Geschreven door: Anoniem
   08-01-2011
Dit is een goede film. Heel leuk bedacht. Hij is leuk voor kinderen en volwassen. Zeker een aanrader voor iedereen! Als je een deel gezien hebt, wil je de rest ook zeker zien.
Schrijf zelf een review
loading