Triple 9 (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Corrupte agenten sluiten een levensgevaarlijke deal met de Russische maffia om een overval te plegen. Na een...
Triple 9

Triple 9

Actie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 51 min

Corrupte agenten sluiten een levensgevaarlijke deal met de Russische maffia om een overval te plegen. Na een zenuwslopende, maar geslaagde missie dwingt de maffia de agenten een tweede overval te plegen. Een hopeloze zaak lijkt het, nu ook de recherche hen op de hielen zit. Met de dood in de ogen bedenken ze een plan ter afleiding. Marcus krijgt de opdracht om een triple 9, de code voor 'officer down', op zijn partner Chris uit te voeren? een levensgevaarlijk plan met een bloedstollend kat-en-muisspel als gevolg?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Triple 9 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
Goede, ijzersterke film met een enorme spanningsboog. Casey Affleck, waar we normaal gesproken niet zo weg van zijn, speelt echt heel erg goed, samen met de andere (sterren)cast. Good old Woody Harrelson speelt, zoals altijd, gedegen en een sterke rol. Zeker een aanrader, en zeker niet alleen voor mensen die gek zijn op actiefilms. Zijn we ook niet, maar dit was toch wel een toppertje. Een welverdiende acht.
loading