The Revenant (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 1823. Tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass...
The Revenant

The Revenant

Actie Western
8.40 Taal:Engels Jaar:2015 Duur:2 u 30 min

1823. Tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door zijn gezelschap. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen. Gedreven door zijn wil om te leven en zijn liefde voor zijn familie, moet Glass zich een weg banen door een strenge winter tijdens zijn meedogenloze overlevingstocht om uiteindelijk verlossing te vinden.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (5)

8.40/10.0
7
Barbara
06-06-2018
Zeker een goede film, maar erg hard en meedogenloos. De acteurs en regie zetten een puik staaltje werk neer, maar het plot is op een gegeven moment zeer voorspelbaar. Wel erg mooie shots. Zoals gezegd, wij vonden de film best het kijken waard. We zouden hem zeker aanraden. Het is echter geen film die je nog eens een tweede keer moet kijken omdat ie rauw en rechttoe rechtaan is en verder geen diepgang heeft.
9
Pieter
22-10-2016
Meeslepende film, wel erg donker verhaal maar zo was het in die tijd ook. Absoluut geen feel good film, u bent gewaarschuwd.
9
Coen en Nelly
16-10-2016
Zeker een sterke film. Acteurs erg goed. Heel rauw en hard sfeertje. Terechte oscars voor deze prent. Spanning blijft ook voelbaar aanwezig. Lekker hard zetten deze film en genieten maar... De beste prent volgens mij van Leonardo di Caprio, die een onverwoestbare rol neerzet. De film is by the way ook heel mooi in beeld gebracht!
9
Marc
02-06-2016
Wow....wat een film. Rauw, keihard en meedogenloos.
Een intense ervaring zoals je lang niet of nooit niet hebt gehad.
Sensationeel en "in your face" gefilmd.
Geweldig maar niet voor de faint-hearted dus.
9
Louis
28-05-2016
Over dezefilm is genoeg geschreven. Een sterke film met een prachtig landschap, kijken!
loading