Deadpool: Wade Wilson is een speciale agent van de overheid die, nadat hij onderworpen is aan een behandeling die hem bovenmenselijke genezende krachten heeft gegeven, een alter-ego in de vorm van 'Deadpool' aanneemt. Gewapend met zijn nieuwe vaardigheden en een verwrongen gevoel voor humor jaagt hij op de man die bijna zijn hele leven verwoest heeft.
×
Deadpool
Wade Wilson is een speciale agent van de overheid die, nadat hij onderworpen is aan een behandeling die hem bovenmenselijke genezende krachten heeft gegeven, een alter-ego in de vorm van 'Deadpool' aanneemt. Gewapend met zijn nieuwe vaardigheden en een verwrongen gevoel voor humor jaagt hij op de man die bijna zijn hele leven verwoest heeft.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Deadpool
Geschreven door: Roel
   09-09-2016
Deadpool is een grappige film, waar sommige mensen de humor in kunnen zien!
Het grappigste stuk vond ik toen die op de snelweg ging vechten!
De film is voor mij een topper geweest en ik heb er dubbel van gelegen.
Alleen het taalgebruik is soms wat grof maar dat is niet erg!
Aanrader voor meerdere mensen!
Geschreven door: Geert
   24-06-2016
Wade Wilson is een ex special forces die zich inzet ten guste van de minder bedeelden. Wanneer hij probeert zijn kanker te overwinnen door mee te doen aan een experiment, gaat het goed mis. Positief is dat hij magische krachten krijgt en het alter ego DeadPool is geboren. Zeer grappige action movie.Heel veel verwijzingen naar ander films in het genre en steeds grappig. Ryan Renolds speelt het goed en spreekt ook vaak in de camera, interactief gefilmd dat geeft er die extra touch aan. Verstand op nul en eens goed lachen.
Schrijf zelf een review
loading