Deadpool (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wade Wilson is een speciale agent van de overheid die, nadat hij onderworpen is aan een behandeling die hem...
Deadpool

Deadpool

Actie Komedie
Taal:Engels Jaar:2016 Duur:1 u 44 min

Wade Wilson is een speciale agent van de overheid die, nadat hij onderworpen is aan een behandeling die hem bovenmenselijke genezende krachten heeft gegeven, een alter-ego in de vorm van 'Deadpool' aanneemt. Gewapend met zijn nieuwe vaardigheden en een verwrongen gevoel voor humor jaagt hij op de man die bijna zijn hele leven verwoest heeft.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - Making-of
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Deadpool.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Roel
Deadpool is een grappige film, waar sommige mensen de humor in kunnen zien!
Het grappigste stuk vond ik toen die op de snelweg ging vechten!
De film is voor mij een topper geweest en ik heb er dubbel van gelegen.
Alleen het taalgebruik is soms wat grof maar dat is niet erg!
Aanrader voor meerdere mensen!

Reviews

Geert
Wade Wilson is een ex special forces die zich inzet ten guste van de minder bedeelden. Wanneer hij probeert zijn kanker te overwinnen door mee te doen aan een experiment, gaat het goed mis. Positief is dat hij magische krachten krijgt en het alter ego DeadPool is geboren. Zeer grappige action movie.Heel veel verwijzingen naar ander films in het genre en steeds grappig. Ryan Renolds speelt het goed en spreekt ook vaak in de camera, interactief gefilmd dat geeft er die extra touch aan. Verstand op nul en eens goed lachen.
loading