X-Men: Apocalypse (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Sinds het ontstaan van de beschaving wordt Apocalypse, de eerste en meest krachtige mutant uit het...
X-Men: Apocalypse

X-Men: Apocalypse

Actie Sciencefiction Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 2 u 18 min

Sinds het ontstaan van de beschaving wordt Apocalypse, de eerste en meest krachtige mutant uit het Marvel-universum, aanbeden als een god. Hij vergaart de krachten van een groot aantal andere mutanten en wordt daarmee onsterfelijk en onoverwinnelijk. Als Apocalypse na duizenden jaren ontwaakt is hij teleurgesteld in de wereld. Hij rekruteert een team van krachtige mutanten om de mensheid te onderwerpen en een nieuwe wereldorde te creŽren waar hij over zal regeren.

Speciale Effecten Actievol Episch Mutanten Mutantenkrachten 1980s X-Mansion

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - Making-of
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van X-Men: Apocalypse.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Geert
Stevige X-men film met goede effecten en de gekende acteurs. Ook hier weer een leuk weerzien met de jonge wolverine. Een oude mutant staat wederop en voelt zich als God om te heersen over de wereld. Hiervoor zoekt hij krachtige mutants uit om hem te steunen en dienen in ruil voor meer krachten. Uiteindelijk wilt hij overgaan in Xaviers lichaam maar samen met de X-men gaat hij de strijd aan. Goeie sequel en op het einde alweer een voorbode voor een vervolg. We zitten bijna id tijd van de oudere Xavier en Magneto. Looking forward to whats next.
loading