Independence Day: Resurgence (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde...
Independence Day: Resurgence

Independence Day: Resurgence

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 55 min

Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramma om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

Actievol Episch Overleving Ruimteschepen Toekomstig Ruimte

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - Making-of
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Independence Day: Resurgence.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Henny
Dit was weer een goeie en spannende SF film; ik heb er
weer "ouderwets" van genoten

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Nicole
Ik kan me alleen maar aansluiten bij de reviews van Mario en Hans. Dit vervolg op de film Independence day uit 1996 viel me ontzettend tegen. Zo zie je maar dat de huidige visuele en speciale effecten met high tech en green screen ook een film volledig ten gronde kan richten. scenes zien er in deze film vaak nep uit, terwijl het bij de eerste film zonder de moderne high tech wel heel goed uitzag. Deze film is overbodig, over de top en heeft geen diepgang. Jammer want er zitten echt goede acteurs in deze film. Producers hebben met dit vervolg de plank mis geslagen. Ik had er meer van verwacht.
mario
2 uur breinloos iets.
Niks meer, niks minder Als dit de eerste van de 2 had geweest, had 2 nooit gemaakt geweest.
Special effects zijn er niet op vooruit gegaan. Want dat droeg de eerste. Deze brengt niks meer.
Verhaal was even overvloedig als een half beschreven papieren zakdoekje. Menselijke interactie ,daar was geen tijd voor, want er werden veel te veel verschillende personages tegelijk gevolgd. 1 figuur kreeg veel te veel tijd, de bureaucraat die krijgertje wil spelen.
Toch nog een 5, want het was geen complete ramp.
Hans
Zelden of nooit een slechter vervolg dan deze film gezien. De rollen zijn totaal niet uitgediept waardoor het je op den duur totaal niet meer uitmaakt wat er gebeurd met de personages. Deel 1 was in zijn genre een topfilm waar je constant op je puntje van je stoel zat. Bij deze heb je alleen maar zin om van je stoel af te komen en op te staan. Ontzettend zonde!
Geert
Waardig vervolg van de eerste film. We zijn 20j later en de mens heeft veel geleerd van de verworven technologie en heeft zich voorbereid op een mogelijke terugkeer. Wanneer dit toch gebeurt blijkt ook de vijand een stuk sterker geworden. opnieuw zal de mensheid al haar krachten moeten verenigen. Leuk weerzien van de oude crew aangevuld met nieuw talent. Film bevat opnieuw knappe actie, knappe beelden, snuif humor en de gebruikelijk amerikaanse mentaliteit van we're the best. Dus verstand op nul en gewoon kijken, spannend en amusant. Er wordt ook een opening gelaten voor een derde film...
loading