The Lady in the Van (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Miss Shepherd, een vrouw waarvan niemand weet waar ze vandaan komt,...
The Lady in the Van

The Lady in the Van

Drama
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 40 min

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Miss Shepherd, een vrouw waarvan niemand weet waar ze vandaan komt, parkeert tijdelijk haar busje op de oprit van Alan Bennett in Londen en blijft daar vervolgens gedurende de daaropvolgende 15 jaar wonen. Wat begint als een tegen wil en dank toegestane gunst, wordt een relatie die hun beider levens zal veranderen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Lady in the Van aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Gerard
In het begin een beetje een trage film maar omdat het en waar gebeurd verhaal is, vond ik het echt briljant. Prachtig acteerwerk en zo Engels en terug in de tijd. Een meesterwerkje in al zijn eenvoud. Mooie film in zijn genre.
loading