Far From the Madding Crowd (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het verhaal van Bathsheba Everdene in het Victoriaanse Engeland van de 19de Eeuw. Bathsheba haar...
Far From the Madding Crowd

Far From the Madding Crowd

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 1 u 54 min

Het verhaal van Bathsheba Everdene in het Victoriaanse Engeland van de 19de Eeuw. Bathsheba haar schoonheid trekt al snel de aandacht van drie verschillende mannen: de schapenherder Gabriel Oak, de sergeant Frank Troy en de oudere vrijgezel William Boldwood. Alle drie willen ze voor Bathsheba zorgen maar zij worstelt enerzijds met haar onafhankelijkheid en ambitie en anderzijds met haar gevoelens. Zal de liefde het winnen van gevaarlijke aantrekkingskracht en aanzien?

Kostuumdrama Romantisch drama Feministische tonen Liefdesdriehoek Historisch decor Victoriaans Engeland Engelse platteland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Gerard
Als je van romantiek houdt dan is dit echt een film die je moet zien. Mooie gespeeld en tot het laatste moment vol romantiek. Aan de andere kant ook wel een langdradige en saaie film. Je moet er voor in de stemming zijn. Vrouwenfilm.

Deze film komt ook voor in:

loading