Brooklyn (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Brooklyn vertelt het meeslepende verhaal van Eilis Lacey, een jonge Ierse immigrante die rond 1950 in Brooklyn haar weg...
Brooklyn

Brooklyn

Drama
Taal:Engels Jaar:2016 Duur:1 u 47 min

Brooklyn vertelt het meeslepende verhaal van Eilis Lacey, een jonge Ierse immigrante die rond 1950 in Brooklyn haar weg probeert te vinden. Aangetrokken door het veelbelovende Amerika, verruilt Eilis het comfort van het huis van haar moeder in Ierland voor de oevers van New York. De heimwee verdwijnt snel wanneer Eilis wordt bedwelmd door de liefde. Maar haar nieuw gevonden geluk wordt al snel verstoord door haar verleden en Eilis zal een keuze moeten maken tussen twee landen en twee verschillende levens.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Gerard
Mooie karakteristieke film over een Ierse jonge vrouw die haar thuisland verlaat en haar leven op gaat bouwen in Amerika. Voor die tijd een hele stap. Haar vraag wat en waar is thuis is een rode draad in deze film. Tijdsbeeld is goed neer gezet en ook zeer goed acteerwerk. Een film om naar te kijken om een regenachtige zondagmiddag.

Deze film komt ook voor in

loading