The Longest Ride (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In The Longest Ride zijn twee liefdesverhalen met elk hun eigen uitdagingen met elkaar verweven. De liefde tussen...
The Longest Ride

The Longest Ride

Drama Romantiek
8.35 Taal:Engels Jaar:2015 Duur:2 u 3 min

In The Longest Ride zijn twee liefdesverhalen met elk hun eigen uitdagingen met elkaar verweven. De liefde tussen voormalig rodeokampioen Luke en de studente Sophia wordt op de proef gesteld. Luke wil een comeback in de rodeowereld, terwijl Sophia een droombaan in de kunstwereld van New York krijgt aangeboden. Zij komen op een bijzondere wijze in contact met Ira, een innemende man die zijn herinneringen aan zijn geliefde vrouw met hen deelt. Het inspireert Luke en Sophia, maar zal de liefde ook overwinnen?

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Reviews (2)

8.35/10.0
10
Nathalie
12-01-2016
En weer een PRACHTIGE verfilming van een boek van Nicholas Sparks ! Wat hou ik toch van deze films, ik heb al spijt dat ik hem niet gekocht heb, kan hem wel blijven bekijken ! 2 prachtige liefdesverhalen, waarin de personages opofferingen dienden te doen om bij elkaar te zijn. Deze film heeft me zeker ontroerd.
Echt een aanrader, LOVE IT!
9
Diana
27-12-2015
Wat een heerlijke film over de verschillen in tijd en liefdes relaties die uiteindelijk zo mooi met elkaar verbonden zijn. Mooi en ontroerend zonder ergens klef of overtrokken te worden. De verschillen tussen de hoofdrol spelers die met elkaar verbonden worden geven het verhaal de juiste spanning en is heel goed gekozen. De rol van ex-Mash acteur Hawkeye is geweldig! De twee liefdes verhalen zijn origineel en boeiend. Niet te voor de hand liggend maar wel realistisch. De natuur is prachtig en zorgt ook voor vele mooie opnames. Kortom: een heerlijke film!!
loading