The Martian (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zes dagen geleden werd astronaut Mark Watney één van de eerste mensen die een voet op Mars zette. Nu is hij er zeker...
The Martian

The Martian

Drama
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u 16 min

Zes dagen geleden werd astronaut Mark Watney één van de eerste mensen die een voet op Mars zette. Nu is hij er zeker van dat hij de eerste zal zijn die er zal sterven. Na een zandstorm blijft hij alleen achter. Zijn team waant hem dood en Mark kan geen contact opnemen met de aarde om te laten weten dat hij nog leeft. En zelfs al zou hij daarin slagen, tegen de tijd dat een reddingsploeg hem bereikt zouden zijn levensvoorraden reeds lang zijn uitgeput.

Technologie Klimax Spannend Overlevingsdrang Marslandschappen Toekomst Mars

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Marc
Uitermate knappe acteerprestatie van Matt Damon. Is in staat deze hele film zo goed als solo te dragen en toch echt te blijven boeien.
Deze film is uniek in zijn soort en kent absoluut een geweldig scenario. Ingetogen spannend speelt dit avontuur zich in een langzaam maar nooit langdradig tempo af. Geweldige film. Mooie mix van SF, heldenepos en drama!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Gilian
Een leuke en af en toe spannende film die je meeneemt naar de ruimte waar een man moet overleven op een basis nadat zijn collega's hem voor dood hebben achtergelaten.
Hij moet na een heftige wind storm alles bij elkaar schrapen om te overleven en gaat zijn eigen groente verbouwen op de opgeslagen stront van zijn collega's. Hij krijgt uiteindelijk weer contact met ground controll en die sturen een reddingsmissie. Het enige probleem is dat hij daar heel lang op moet wachten en bijna geen eten meer heeft. Leuk om naar te kijken en goed geacteerd. Heeft mijn aandacht constand vast gehouden.
Gerard
Ben dol op sf maar wel kritisch. Deze eigenlijk veel te lange film heeft nogal wat bloopers en daar moet je tegen kunnen. Bloopers waar je niet om kunt lachen zal ik maar zeggen. Zeer Amerikaanse film maar daar kunnen de meeste kijkers wel tegen. Een van de nadelen van een Amerikaanse film is dat deze altijd of nagenoeg altijd goed afloopt. Wat dat betreft wordt je dus niet verrast en is de spanning die er zou moeten zijn wat slap, het gaat immers toch goedkomen.
Peter
Zeer spannende film zeker een aanrader
Stefan
Fantastische film!
Spannend, meeslepend, goed geacteerd!
Het verhaal is misschien wat vergezocht...maar zodra je je erbij neerlegt dat het nu misschien onmogelijk is, maar in de toekomst...wie weet...wordt de film ineens heel interessant.
Ik heb de film met plezier afgekeken!
Geert
Zeer knappe "in space" film. Mark is met zijn team op mars voor de Ares4 mission. Door een storm moeten ze hun missie afbreken, maar noodgedwongen laten ze Mark achter id veronderstelling dat hij dood is....dit blijkt niet zo te zijn en Mark zal een manier moeten vinden om dit te laten weten, te overleven en hopen dat men hem kan komen halen. Goed geacteerd, geloofwaardig verhaal, humor, prachtige beelden en een verhaal van eer en respect en de spirit van er voor 200% voor te gaan als één team. Lange film maar elke minuut waard. Sterk aangeraden!
Iris
Helemaal alleen achter blijven op een planeet en zien te over leven, daar gaat deze lange film over. Ik kijk altijd heel graag naa Matt Damon, hij speelt aldijd goed, in deze film iets minder.Toch heb ik mij geen minuut verveeld bij deze film, met naar mijn idee wel op een gegeven moment onrealistisch situatie erin, maar dat mag de pret niet drukken. De opnames van het landschap dat Mars moet voorstellen zijn ook heel mooi om naar te kijken. Ook al kunnen we allemaal wel bedenken hoe de film zal eindigen, het einde is heel spannend!
loading