Southpaw (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Groot bokskampioen Billy Hope heeft alles wat zijn hartje begeert: een glansrijke carrière, een prachtig huis en een...
Southpaw

Southpaw

Actie Drama
Taal: Engels Jaar: 2015 Duur: 2 u

Groot bokskampioen Billy Hope heeft alles wat zijn hartje begeert: een glansrijke carrière, een prachtig huis en een gelukkige familie. Hij belooft zijn vrouw Maureen echter te stoppen met boksen om meer tijd door te brengen met hun dochter Leila. Juist dan slaat het noodlot toe en verliest Billy alles wat hem lief is. Alle hoop lijkt verloren, tot Billy in contact komt met oud-bokser Tick. Langzaam begint de sportkampioen de weg terug naar de ring te vinden wat tegelijkertijd een kans is op een nieuw bestaan voor hem en zijn dochter. Het indrukwekkende Southpaw is een actiedrama met een veelgeprezen rol voor Jake Gyllenhaal.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Southpaw aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading