Spectre online kijken / downloaden: Een mysterieus bericht uit het verleden stuurt James Bond naar Mexico City. Vanaf daar reist hij naar Rome waar hij de beeldschone weduwe Lucia Sciarra ontmoet. Eenmaal in ItaliŽ woont James een geheime vergadering bij waar hij het bestaan van de organisatie SPECTRE ontdekt. Ondertussen in London ligt MI6 onder vuur van hun nieuwe baas, Max Denbigh. Hij twijfelt over de relevantie van MI6. Bond zet alles op alles om achter de waarheid van SPECTRE te komen. De hulp van Moneypenny en Q komt goed van pas wanneer hij Madeleine Swann wil vinden; de vrouw die hem verder op het juiste pad kan zetten. Hoe verder Bond bij het hart van SPECTRE komt, hoe meer hij erachter komt dat hij zelf misschien wel meer lijkt op zijn aartsrivaal dan hij van tevoren dacht. - Spectre
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Spectre

Een mysterieus bericht uit het verleden stuurt James Bond naar Mexico City. Vanaf daar reist hij naar Rome waar hij de beeldschone weduwe Lucia Sciarra ontmoet. Eenmaal in ItaliŽ woont James een geheime vergadering bij waar hij het bestaan van de organisatie SPECTRE ontdekt. Ondertussen in London ligt MI6 onder vuur van hun nieuwe baas, Max Denbigh. Hij twijfelt over de relevantie van MI6. Bond zet alles op alles om achter de waarheid van SPECTRE te komen. De hulp van Moneypenny en Q komt goed van pas wanneer hij Madeleine Swann wil vinden; de vrouw die hem verder op het juiste pad kan zetten. Hoe verder Bond bij het hart van SPECTRE komt, hoe meer hij erachter komt dat hij zelf misschien wel meer lijkt op zijn aartsrivaal dan hij van tevoren dacht.
Waardering:
Acteurs: Daniel Craig, Christoph Waltz, Lťa Seydoux
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!