Intolerable Cruelty online kijken / downloaden: Topadvocaat in scheidingszaken Miles Massey heeft alles wat zijn hartje begeert. Marilyn Rexroth is slechts op geld uit en gaat voor de hoofdprijs. Als Miles verliefd wordt op de niet te versieren Marilyn ontwikkelt zich een hilarische strijd vol list en bedrog, waarbij beide partijen alles uit de kast halen om elkaar te slim af te zijn. De slinkse tactieken, valse trucjes Ún de onmiskenbare aantrekkingskracht escaleren als Marilyn en Miles onomwonden de degens kruisen in deze klassieke strijd tussen de seksen. - Intolerable Cruelty
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Intolerable Cruelty
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Intolerable Cruelty

Topadvocaat in scheidingszaken Miles Massey heeft alles wat zijn hartje begeert. Marilyn Rexroth is slechts op geld uit en gaat voor de hoofdprijs. Als Miles verliefd wordt op de niet te versieren Marilyn ontwikkelt zich een hilarische strijd vol list en bedrog, waarbij beide partijen alles uit de kast halen om elkaar te slim af te zijn. De slinkse tactieken, valse trucjes Ún de onmiskenbare aantrekkingskracht escaleren als Marilyn en Miles onomwonden de degens kruisen in deze klassieke strijd tussen de seksen.
Waardering:
Acteurs: George Clooney, Catherine Zeta-Jones
Categorie: Komedie
Romantiek
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!