A Simple Favor (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Mama en vlogster Stephanie gaat op zoek naar de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar beste vriendin...
A Simple Favor

A Simple Favor

Drama Komedie Misdaad Thriller Mysterie
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 52 min

Mama en vlogster Stephanie gaat op zoek naar de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar beste vriendin Emily. Stephanie krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean.

Plotwendingen Spannend Geheimzinnig Verdwijning Stijlvol Heden Suburbia

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Geert
Stefanie en Emily geraken bevriend doordat beider zoontjes id zelfde klas zitten. Stefanie stelt voor Emily te helpen met de opvang en ze geraken meer en meer close al blijft Emily een misterieuze vrouw. Op een dag verdwijnt Emily en gaan de poppen aan het dansen. Je kunt niet veel meer zeggen zonder de clou te verklappen, dus....find out yourself. Film staat bij komedie en dat is het eigenlijk wel. Goed verhaal, goede actrices en een stevig plot met een leuke clou, je wordt steeds heen en weer gestuurd tot op het einde het doek valt. Een thriller maar inderdaad wat meer dark comedy.
loading