A Simple Favor: Mama en vlogster Stephanie gaat op zoek naar de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar beste vriendin Emily. Stephanie krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean.
2018

A Simple Favor

Bekijk reviews (1)
112 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Drama Komedie Misdaad Thriller Mama en vlogster Stephanie gaat op zoek naar de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar beste vriendin Emily. Stephanie krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean. meer filminformatie
Ook op:
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
A Simple Favor
Mama en vlogster Stephanie gaat op zoek naar de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar beste vriendin Emily. Stephanie krijgt hiervoor de hulp van Emily's man Sean.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)A Simple Favor
Geschreven door: Geert
   21-02-2019
Stefanie en Emily geraken bevriend doordat beider zoontjes id zelfde klas zitten. Stefanie stelt voor Emily te helpen met de opvang en ze geraken meer en meer close al blijft Emily een misterieuze vrouw. Op een dag verdwijnt Emily en gaan de poppen aan het dansen. Je kunt niet veel meer zeggen zonder de clou te verklappen, dus....find out yourself. Film staat bij komedie en dat is het eigenlijk wel. Goed verhaal, goede actrices en een stevig plot met een leuke clou, je wordt steeds heen en weer gestuurd tot op het einde het doek valt. Een thriller maar inderdaad wat meer dark comedy.
Schrijf zelf een review
loading